2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوربختانه هست و واقعیه انواع اشکال مختلف هستش 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

من اعتقاد ندارم،ولی یوقتایی یجوری در هم برهم میشه اوضاعم که پیش خودم میگم ممکنه وجود داشته باشه؟اخه ...

واقعی هستش معنی سوره فلق و ناس بخونی خودت متوجه میشی

خداااااااا 💔

تعریف میکنی؟

زندگی ارومی داشتم یه شوهر مهربونم و آدم حسابی که جونش برامون می‌رفت یه روز با دختر خالم سر به موضوعی بحثم شد خیلی موضوع پیش پا افتاده پیغام داده بود من دعا نویس ی ه  و د ی دارم زندگیتو سیاه میکنم و یه هفته بعد شوهرم سر یه بحث عادی و ساده گذاشت رفت پنج ماهه دخترمو به دندون میکشم چند جا رفتم میگن طلسم داری اما پولشو ندارم باطل کنم

زندگی ارومی داشتم یه شوهر مهربونم و آدم حسابی که جونش برامون می‌رفت یه روز با دختر خالم سر به موضوعی ...

خب با سوره بقره و ناس و فلق باطل کن تا ۴۰ روز بخون صداش پخش کن آب دعاش بخور

خداااااااا 💔

چه آدم بی انصافی چطور دلش اومد

حرف بدی بهش نزدم تو بحث با یه خاله دیگم کار داشت منم گفتم به خط خودش پیام و زنگ بزن همین و مسدود کردمش ازش از قبل بدم میومد چون پشت پدر خدا بیامرزم حرف زده بود همینو گفتم و اونم پیغام داد که زندگیتو .. و کرد