2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شک ندارم هست

من ۳۷ سالم ازدواج نکردم جرعت نمیکنم برم پیش دعانویس برای پسر مردم دعای محبت بگیرم بیان منو بگیرن خیلی از دخترها با دعا و جادو و جنبل ازدواج کردن

خیلی ها به من میگن تو اسکولی برو دعانویس دعا بگیر وگرنه میمونی تو خونه 

خداااااااا 💔

این سوره ها رو بخونم اب دعاش چیه

با گوشی موبایلت سوره دانلود کن بزار رو لیوان آب پخش بشه اذان هم همینطور بعد تا ۷ روز آبش کل خانواده بخوریا روی یه ورق سفید با زعفرون و گلاب بنویس بزار تو سطل پلاستیکی نوشته هاش به خورد آب بره بزار یخچال روزی یه فنجان بخور میتونی باهاش غسل هم بکنی 

سوره های فلق و ناس وحمد و بقره و ایت الکرسی و اذان

خداااااااا 💔

زندگی ارومی داشتم یه شوهر مهربونم و آدم حسابی که جونش برامون می‌رفت یه روز با دختر خالم سر به موضوعی ...

شوهرت هنوز برنگشته؟ میتونی برای بازگشتش روزی ۱۱بار سوره ضحی رو بخونی به نیت بازگشتش برمی گرده

خداااااااا 💔

شوهرت هنوز برنگشته؟ میتونی برای بازگشتش روزی ۱۱بار سوره ضحی رو بخونی به نیت بازگشتش برمی گرده

نه پنج ماه شد نیومده فقط پول میزنه برامون در حد کم 

یه کاربر گفت شب جمعه 44 بار ضحی رو بخون دیگه نخون منم همین شب جمعه که گذشت خوندم 

الان به روش شما میخونم فقط ببخش اذیتت کردم میشه بگی چند روز بخونم

نه پنج ماه شد نیومده فقط پول میزنی برامون در حد کم یه کاربر گفت شب جمعه 44 بار ضحی رو بخون دیگه نخون ...

به قرآن مجید خدا شاهده من خودم به خاطر دعایی که برام نوشتن خونه نشین شدم سرکار نمیرم ازدواجم نکردم خودم سربار پدرو مادرم هستم اگر داشتم و شاعل بودم برات میزدم

سوره واقعه یکبار شبها قبل از خواب  بخون با اعتقاد از جایی که گمان نمیکنی بهت کمک  مالی میرسه

خداااااااا 💔

نه پنج ماه شد نیومده فقط پول میزنه برامون در حد کم یه کاربر گفت شب جمعه 44 بار ضحی رو بخون دیگه نخون ...

باید نهایت تا ۲ هفته بخونی ادامه بده تا جایی که خدا خودش زمانش برسه بهت برمیگردونه 

خداااااااا 💔