2821
2789
کیفیت داره اگر خودت تمیز کنی که

خب نمیدونم اصلا گل زعفران خوب برای کجاست و چطور باید پاکش کرد، اتفاقا دوهفته پیش از مشهد اومدیم تو راه تو مزارع زعفران دیدیم در حال کار کردن هستن، به شوهرم گفتم ازینا بخریم شوهرم گفت نه خودم میخرم برات، آخه شمال کجا زعفران دهره شوهرم برام بخره 😑😑😑

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گفتن هر کیلو ۳ مثقال زعفرون میده ، من اصلا تجربه ای در این چیزا ندارم، بخاطر همین یکم دو دل شدم نخری ...

فک کنم منظورتون اینه هر یک کیلو گل سه مثقال میده تقریبا ۱۲گرم .احساس میکنم نمیصرفه چون تازه خشک که بشه وزنش بازم میاد پایین تر

الان گرونتر شده کیلویی ۲/۵۰۰ به بالا

واقعا، چقدر زیاد؟ کاش میخریدم همونو

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
فک کنم منظورتون اینه هر یک کیلو گل سه مثقال میده تقریبا ۱۲گرم .احساس میکنم نمیصرفه چون تازه خشک که ب ...

اره هر کیلو گل، آها به این فکر نکردم که همونم باید خشک بشه ، درسته خشک بشه وزنش کمتر هم میشه

حساس نشو اگه دقت کنی بعضی سرکلاس ضعیفترن بعضیا نه برامون متفاوت جواب میده

ازه راست میگی منم دقت میکنم به همینجور چیزا وبی خب چون مال کسیه حساس میشم 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز