2789
از کجا می خرید ؟

من نخریدم، گفتن یک نفر داره میفروشه، برای اولین بار خواستم بخرم پشیمون شدم ترسیدم کیفیت نداشته باشه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من که وزن نمیکنم ولی خب وقتی برای خودم تمییزمیکنم ریشه هاشم برمی‌داریم باهم میدارم خشک بشن ولی کلا ا ...

اخه من برا آشنا تمیززمیکنم برل یتفر تمیز کردم دو کیلو ۱۳۰ جواب داد براینکه دیگ تمیز میکنم الان یک کیلو نیم ۹۰ گرم یکم کمتر جواب داده فک  کنم بستگی به زعفرون داره چون مال کسیه یکم حساسم 

هر کیلو سه مثقال یا هر گرم؟اشتباه نمی‌کنی

گفتن هر کیلو ۳ مثقال زعفرون میده ، من اصلا تجربه ای در این چیزا ندارم، بخاطر همین یکم دو دل شدم نخریدم گفتم همون زعفران آماده خشک شده بهتره و خیالم راحته بابتش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اها چون ببراینفر دیگه تمیز کردم هر کیلو ۶۰ گرم بیشتر جواب داد باخودم میگم نکنه بگن کم جواب داده حساس ...

اره خب ممکنه چند گرم کمتر بیشتر بشه 

چون به ریز و درشتیشم هست دیگه ولی ۹۰ گرم خوبه 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24