2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من سپه قبول شدم.۲تابچه ۵و۲ساله دارم.ولی چون تاحالاسرکارنرفتم خیلی استرس دارم.میترسم شرایط سخت باشه ونتونم تحمل کنم.بچه هاروکه مهدمیذارم ومامانم هم کمکم میکنه.ولی انقدرازسختی کارواسه خانمهاواینکه کم بیاری بایدازجیب بذاری وشلوغی شعبه هاشنیدم اعصابم خوردشده.واسه استخدام شدنم هم خیلی زحمت کشیدم.

کشاورزی  قراردادمون ۴ماه بود آخه

من سپه قبول شدم.۲تابچه ۵و۲ساله دارم.ولی چون تاحالاسرکارنرفتم خیلی استرس دارم.میترسم شرایط سخت باشه ونتونم تحمل کنم.بچه هاروکه مهدمیذارم ومامانم هم کمکم میکنه.ولی انقدرازسختی کارواسه خانمهاواینکه کم بیاری بایدازجیب بذاری وشلوغی شعبه هاشنیدم اعصابم خوردشده.واسه استخدام شدنم هم خیلی زحمت کشیدم

من سپه قبول شدم.۲تابچه ۵و۲ساله دارم.ولی چون تاحالاسرکارنرفتم خیلی استرس دارم.میترسم شرایط سخت باشه و ...

اینکه باید از جیب بزاری زیاد چیز خاصی نیست چون اوایل ممکن کم بیاری بعد درست پیشه مثلا ممکنه توی سال دوبار برات پیش بیاد 

من سپه قبول شدم.۲تابچه ۵و۲ساله دارم.ولی چون تاحالاسرکارنرفتم خیلی استرس دارم.میترسم شرایط س ...

خیلی عالیه ب نظرم 

حیف نری 

این همه زحمت 

کارمتد بانک آرزوی خیلی هاس 

هر کاری اولش سخته کم کم راه میفتی 

رشته ات چیه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

فامیلای ما و دوستام خیلیا هستن که شغل بانکی دارن. تنها سختی کاری که ازشون شنیدم اینه که حوصله ندارن مشتری رو را بندازن!

کلی هم مزیت داره. عمم یه جوری میاد با غمباد میگه به دخترم هدیه عیدی از بانک فقط ۱۰ تا رب دادن هرکی ندونه فک میکنه منظورش رب گوجه فرنگیه!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

بانکها خيلي بد شده جلوي وامها رو گرفتن. به نظم خيلي استرسش بالاست. حواس کاملا جمع، سر و کله زدن با ارباب رجوع، من اونموقع ها قبول شدم ولي هرچي فکر کردم ديدم ادم اين کار نيستم.البته يه مزايايي داره وامهايي ميدن هنوز ولي مثل سابق نيست ديگه. خيلي معمولي تر شده. 

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش
خیلی عالیه ب نظرم  حیف نری  این همه زحمت  کارمتد بانک آرزوی خیلی هاس  هر کار ...

رشتم حسابداریه.۲۸سالمه.فقط خداکنه شعبه نزدیک بیفتم وشیفت عصرندم بهم.من شنیدم بانک سپه زیادشلوغ نمیشه اونم سمت جنوب تهران.شمااطلاعی داری؟بعد۲سال هم رسمی میکنن