من خودم مدتی توی بانک بودم کارش خیلی خوبه و عالی ولیسختی کارش اینه که باید حواس جمع باشی ولی اینکه صبح بری و ظهر بیای خونه و دیگه تا شب خونه ای و به کارات میرسی خیلی خوبه
بانکها خيلي بد شده جلوي وامها رو گرفتن. به نظم خيلي استرسش بالاست. حواس کاملا جمع، سر و کله زدن با ارباب رجوع، من اونموقع ها قبول شدم ولي هرچي فکر کردم ديدم ادم اين کار نيستم.البته يه مزايايي داره وامهايي ميدن هنوز ولي مثل سابق نيست ديگه. خيلي معمولي تر شده.
مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش
خیلی عالیه ب نظرم حیف نری این همه زحمت کارمتد بانک آرزوی خیلی هاس هر کار ...
رشتم حسابداریه.۲۸سالمه.فقط خداکنه شعبه نزدیک بیفتم وشیفت عصرندم بهم.من شنیدم بانک سپه زیادشلوغ نمیشه اونم سمت جنوب تهران.شمااطلاعی داری؟بعد۲سال هم رسمی میکنن