2789
رشتم حسابداریه.۲۸سالمه.فقط خداکنه شعبه نزدیک بیفتم وشیفت عصرندم بهم.من شنیدم بانک سپه زیادشلوغ نمیشه ...

فقط میتونم بگم بخت واقبال درخونت روزده،،لگدبه بختت نزن کاش من جای شمایودم همیشه ارزوم کارمند بانک شدن بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم مدتی توی بانک بودم کارش خیلی خوبه و عالی ولیسختی کارش اینه که باید حواس جمع باشی ولی اینکه ص ...

کدوم بانک ساعت کارش صبح تا ظهره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان تمامی شعب بانکها تا عصر هستن

رشتم حسابداریه.۲۸سالمه.فقط خداکنه شعبه نزدیک بیفتم وشیفت عصرندم بهم.من شنیدم بانک سپه زیادشلوغ نمیشه ...

عزبزم من اطلاع ندارم 

ولی فک نکنم بانک ها مثل سابق شلوغ باشن از بس همراه بانک کارت و اپلیکشن هست 

ب نظر من وقتی شما با دوتا بجه کوچیک استخدامی بنک اونم تهران قبول شدی معلومه باهوشی واراده بالایی داری 

فقط بهت میگم حتما برو 

از پس کار هم بر میای 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
من سپه قبول شدم.۲تابچه ۵و۲ساله دارم.ولی چون تاحالاسرکارنرفتم خیلی استرس دارم.میترسم شرایط سخت باشه و ...

مبارکت باشه به سلامتی حالا که با این همه زحمت قبول شدی حتما برو حیفه بچه ها که تقریبا بزرگ شدن اولش ممکنه یه ذره  سخت باشه ولی عادت میکنی شما مطمئنا  اینقدر باهوش وزرنگ بودین که قبول شدین از پس کارم بر میایین مزایاشم خوبه همین که مستقل بشی عالیه

عمه شماکدوم بانکه؟۱۰تاربع سکه واسه تولددخترش؟

نخیر،،دخترش کارمندباتک هست برای عیدنوروز۱۰تا رب سکه دادن،،،دیگه واسه تولد خونواده کارمندا که قرارنیست چیزی بدن عجبا

کدوم بانک ساعت کارش صبح تا ظهره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان تمامی شعب بانکها تا عصر هستن

خب ساعت کارش مثل بقیه ادارات 

فقط پنج شنبها هم باید بری

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عمه شماکدوم بانکه؟۱۰تاربع سکه واسه تولددخترش؟

عمه من تو بانک نیس. دختر عمه من تو بانکه که بهش عیدی (عید نوروز) ، ۱۰ تا رب میدن

حالا وامای بلاعوضی که بهش دادن و باهاش خونه و ماشین گرفته به کنار. و هتلایی که میفرستنش تو اعیاد میره و ۵ ستاره هستن هم به کنار

البته دختر عمه من با پارتی رفت کارمند بانک شد

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...