2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نفرین خدایان عامون بر فضولان من موافق کودک همسری نیستم ولی خب به من چه به تو چه به ما چه برای همین م ...

عزیزم من درباره هیچ کس نظر ندادم صرفا گفتم لعنت به کسایی که رواج میدن نه اینکه کسایی که با اختیار خودشون ازدواج میکنن... همین به من چه به ما چه باعث شده اینقدر آمار کودک همسری بالا بره و تو بیمارستان ها مادر دهه ۹۰ هست 

کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

به تو آسیبی رسیده؟ دارن زندگیشون میکننبکش بیرون باو

عزیزم شما بفرما بیرون اگه موضوع تبادل براتون جالب نبود بحث نداریم که ...

سلام اومدم تو تاپیک جوابتونو بدم دیدم قفل شده،اینجا گفتم رو دلم‌نمونه.

عزیزم این‌ افرادی که میگی اکثرا از بیرون هماهنگ شده وارد این‌گروهها میشن به قول خودشون کار فرهنگی میکنن، به تور منم خوردن،اعصاب خورد کنن انقدر حرفاشون بی منطقه

سلام اومدم تو تاپیک جوابتونو بدم دیدم قفل شده،اینجا گفتم رو دلم‌نمونه. عزیزم این‌ افرادی که میگی ...

آره قشنگم بخدا حتی باعث شدن من گریه کنم ❤💫

آره قشنگم بخدا حتی باعث شدن من گریه کنم ❤💫

وقتی باهاشون علمی و منطقی بحث میکنی و جوابی برای گفتن‌ندارن اکیپی شردع میکنن به تحقیر و تمسخر بلکه صداتو خاموش کنن،فقط نباید جدیشون بگیری و باهاشون جروبحث کنی چون اعصاب خودت خورد میشه

وقتی باهاشون علمی و منطقی بحث میکنی و جوابی برای گفتن‌ندارن اکیپی شردع میکنن به تحقیر و تمسخر بلکه ص ...

اره دقیقاا.باور میشه بخاطر توهین هایی که بهم کردن چند روز حال روحیم بهم ریخته بود؟