تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋
تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نفرین خدایان عامون بر فضولان من موافق کودک همسری نیستم ولی خب به من چه به تو چه به ما چه برای همین م ...
عزیزم من درباره هیچ کس نظر ندادم صرفا گفتم لعنت به کسایی که رواج میدن نه اینکه کسایی که با اختیار خودشون ازدواج میکنن... همین به من چه به ما چه باعث شده اینقدر آمار کودک همسری بالا بره و تو بیمارستان ها مادر دهه ۹۰ هست
به تو آسیبی رسیده؟ دارن زندگیشون میکننبکش بیرون باو
عزیزم شما بفرما بیرون اگه موضوع تبادل براتون جالب نبود بحث نداریم که ...
سلام اومدم تو تاپیک جوابتونو بدم دیدم قفل شده،اینجا گفتم رو دلمنمونه.
عزیزم این افرادی که میگی اکثرا از بیرون هماهنگ شده وارد اینگروهها میشن به قول خودشون کار فرهنگی میکنن، به تور منم خوردن،اعصاب خورد کنن انقدر حرفاشون بی منطقه
سلام اومدم تو تاپیک جوابتونو بدم دیدم قفل شده،اینجا گفتم رو دلمنمونه. عزیزم این افرادی که میگی ...
آره قشنگم بخدا حتی باعث شدن من گریه کنم ❤💫
وقتی باهاشون علمی و منطقی بحث میکنی و جوابی برای گفتنندارن اکیپی شردع میکنن به تحقیر و تمسخر بلکه صداتو خاموش کنن،فقط نباید جدیشون بگیری و باهاشون جروبحث کنی چون اعصاب خودت خورد میشه
وقتی باهاشون علمی و منطقی بحث میکنی و جوابی برای گفتنندارن اکیپی شردع میکنن به تحقیر و تمسخر بلکه ص ...
اره دقیقاا.باور میشه بخاطر توهین هایی که بهم کردن چند روز حال روحیم بهم ریخته بود؟