2777
2789
عنوان

فرهنگیان دبیری قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 35 پست

بهت تبریک میگم. من اگه به گذشته برگردم بازم معلمی رو انتخاب میکنم. من حتی کنکورم ندادم مستقیم معلمی رو انتخاب کردم با اینکه مدرسه نمونه بودم شاگرد اول هم بودم. زمان ما آزمون دانشسرا رو دوم دبیرستان میگرفتن من آزمون دادم رتبه ام یک شد رفتم دانشسرا.

الان آرامش روانم بیشتره از خانواده نزدیکم دختر خانم پزشکی رفت من رفتم تربیت معلم واقعا من هیچ وقت در حال ناله بودم و اون مدام شکایت هنوزم ب آرامش نرسیده.

با توجه به شخصیت و علاقه خودت انتخاب کن نه حرف دیگران.

لایک نکنید 💗خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل من

منم سومین سالیه ک پشتم واسه فرهنگیان

خیلی بهت تبریک میگم ک ب هدفت رسیدیو براش جنگیدی

چون خیلی مسیر سختیه🫂🫂

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

اتفاقا تو منطقه و شهر ما معلمی رو شریف تر و با ارزش تر از هر شغلی برای دخترا میدونن

مهم اینه خودت حست چیه علاقت چیه حالت با چی خوبه

حقوقش که بله واقعا کمه و حق معلما این نیست !

ولی خب خودت میتونی با برگزاری دوره ها و کلاس خصوصیبه درامد خیلی خوبی برسی

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️