2777
2789
عنوان

فقط شکم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16458 بازدید | 41 پست

استرس داری؟؟چربی شکم بیشترش از سوخت و ساز بد و استرس هست

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تقریبا1سالی میشه😐تازه5تومنم تخفیف داد    

😫😫😫چه گرون داده😓😓واسه تو هم یه ردیف اج داره؟اخه اونایی که دوردیف اج دارن گرون ترن ولی من ازاونا پیدانکردم.

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
😍😍فداتم امروز میرم بگیرم آخه دوسه روز پیش رفتم بگیرم نداشت ازاینا که مثل بچه هان داشت سایز کوچیک گ ...

اوناکه لاغر نمیکنه.پیدانکردی توی دیواریا اینترنت بگرد اینترنتی بخر برات میفرستن

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
عکسش نمیاد؛آره دوردیف داره😓

همون دوبرابر مال من قیمت داره دیگه😂من کلی گشتم پیدانکردم از اونا

جدی؟ بله اصلاً من اول استرس بودم بعد دست وپا در آوردم 😑

اره عزیزم منم شکم دارم از همه جام بزرگتره 😤😤😤تیرویید کم کارم دارم. البته کلا چاقم ولی شکمم ترکونده دیگه.رفتم دکتر ازمایش هورمون کورتیزول برام نوشت .موقعی که استرس داری ترشح میشه  فقطم وظیفه اش اروم کردن سوخت و ساز بدن و ذخیره چربی تو شکمه!سعی کن کمتر استرسی بشی 

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
خرید اینترنتی بلد نیستم 🙂

پس تودیوار بگرد شهر خودتو بزن نبود جای دیگه رو بگرد باهاشون تماس بگیر برات میفرستن