2821
2789
عنوان

چقدر هدیه بدم

914 بازدید | 73 پست

از وقتی که همسایه‌شون شدیم، دومین باره که زایمان کردن و فرزند چهارم‌شونه

چقدر هدیه ببریم؟!

من مجردم و با مامانم زندگی میکنم..

اگر جهانی که از جنس من زاده میشه، من رو سرکوب میکنه..من به اون جهان اجازه به وجود اومدن رو نمیدم:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پونصد 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

پونصد

با سه تا از همسایه ها قرار بود بریم..

گفتن ما کارت هدیه یک و نیم گرفتیم

شما هم شیرینی بخرین 

ولی حس بدی بهم دست میده ما یه شیرینی ببریم..

اگر جهانی که از جنس من زاده میشه، من رو سرکوب میکنه..من به اون جهان اجازه به وجود اومدن رو نمیدم:)

رفت و آمد خاصی دارید ؟

بین پونصد تا یک تومن منطقی 

اما اگه میخوایی کمتر خرج کنی کیک خونگی بپز 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

با سه تا از همسایه ها قرار بود بریم..گفتن ما کارت هدیه یک و نیم گرفتیمشما هم شیرینی بخرین ولی حس بدی ...

خوب شیرینی ببرین با یه کارت هدیه پونصد تومانی

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

با سه تا از همسایه ها قرار بود بریم..گفتن ما کارت هدیه یک و نیم گرفتیمشما هم شیرینی بخرین ولی حس بدی ...

بقول یکی از آشناهامون شیرینی رو هرکی یکی میخوره اصلا حس نمیشه خریده بودی خخخخخخ همون کارت بده یا هدیه بگیر

2828
2791
2779
2792