2777
2789
عنوان

چقدر هدیه بدم

886 بازدید | 73 پست

از وقتی که همسایه‌شون شدیم، دومین باره که زایمان کردن و فرزند چهارم‌شونه

چقدر هدیه ببریم؟!

من مجردم و با مامانم زندگی میکنم..

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

مگه برا همسایم میبرن😐😐😐

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پونصد 

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

پونصد

با سه تا از همسایه ها قرار بود بریم..

گفتن ما کارت هدیه یک و نیم گرفتیم

شما هم شیرینی بخرین 

ولی حس بدی بهم دست میده ما یه شیرینی ببریم..

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

رفت و آمد خاصی دارید ؟

بین پونصد تا یک تومن منطقی 

اما اگه میخوایی کمتر خرج کنی کیک خونگی بپز 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

با سه تا از همسایه ها قرار بود بریم..گفتن ما کارت هدیه یک و نیم گرفتیمشما هم شیرینی بخرین ولی حس بدی ...

خوب شیرینی ببرین با یه کارت هدیه پونصد تومانی

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

با سه تا از همسایه ها قرار بود بریم..گفتن ما کارت هدیه یک و نیم گرفتیمشما هم شیرینی بخرین ولی حس بدی ...

بقول یکی از آشناهامون شیرینی رو هرکی یکی میخوره اصلا حس نمیشه خریده بودی خخخخخخ همون کارت بده یا هدیه بگیر