2777
2789
عنوان

چقدر هدیه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 73 پست
یه کارت هدیه در حد وسعت

برای یکی از دوستان تعریف کردم

با سه تا از همسایه ها قرار بود بریم

یک و نیم کارت هدیه گرفتن

گفتن ما هم شیرینی رو بگیریم

و الان حس بدی بهم دست میده شیرینی تنها بگیرم

اگر جهانی که از جنس من زاده میشه، من رو سرکوب میکنه..من به اون جهان اجازه به وجود اومدن رو نمیدم:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رضا رضا رضا رضا برای ابجیت ۵۰۰ میبری که الان تز میدی ۵۰۰ چه خبره بابا؟

زیاده 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

رضا رضا رضا رضا برای ابجیت ۵۰۰ میبری که الان تز میدی ۵۰۰ چه خبره بابا؟

برای 500 تومن چس هم نمیدن الان 😂

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره

بقول یکی از آشناهامون شیرینی رو هرکی یکی میخوره اصلا حس نمیشه خریده بودی خخخخخخ همون کارت بده یا هدی ...

دقیقا منم همین حس رو دارم

خب الان زشت نیست با هم میخوایم بریم اونا جدا کارت بدن

ما جدا؟!

اگر جهانی که از جنس من زاده میشه، من رو سرکوب میکنه..من به اون جهان اجازه به وجود اومدن رو نمیدم:)

مسخره میکنی دیگه؟

والا پنج تومن برای یه ادم بالغ الان یه پول تو جیبی خورد حساب میشه 

نمیدونم منظورم دقیقا 5 میلیون بود اگه برای شما زیادیه خب ما اینجوریم زیر این مبلغ رو والا توهین میدونیم پول تو جیبی بچه 15 ساله الان یه تومن برای پفک ایناس 😂

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره

یا خدا برای همسایه یک

یک تومن واقعا الان نزدیک صد هزار تومان آخه 😅

بستگی به هر کسی داره آدم یک عصرونه خونه کسی بره چایی مخلفات بخوره بیشتر خرج میشه تازه دو نفر آدم 

یک زمانی یک تومن ، یک میلیون تومان الان یک تومن 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بچه هاشون چین و چند سالشونه

دقیق نمیدونم سن و سالشون رو..

الان دوتا پسر دارن

دوتا دختر

یک تومن واقعا الان نزدیک صد هزار تومان آخه 😅بستگی به هر کسی داره آدم یک عصرونه خونه کسی بره چایی مخ ...

چهارصفر قراره حذف بشه 1 میلیون تومن الان میشه صد تومن خالی قدیم 😂

زیاده

بله که زیاده همسایه هست خو فامیل که نیس 

به وسع طرف هم باید نگله کنی شاید نخواد هزینه کنه 

البتع گفتم قبلا اگه رفت و امد دارن اونا هم برای اینا کادویی چیزی میگیرن خو اینا هم بگیرن دیگه 

وگرنه تو رو در بایستی ۱ کیلو شیرینی بسشه 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

والا پنج تومن برای یه ادم بالغ الان یه پول تو جیبی خورد حساب میشه نمیدونم منظورم دقیقا 5 میلیون بود ...

اره مسخره هست کادو برای همسایه انقدر بردن. و زیاده .چه خبره.

والا منم از پشتِ کوه نیامدم . پولِ شیر و خوراکی بچه هام ماهی ۲۰ تومن و میشه .

حالا لباس و خوراک و کلاسشون که ...منم