2777
2789

بله

کاش گذشته رها مون میکرد...،فضای نینی سایت ب جز مقدار اندکی واقعا سمیه،سمی تر از اون منم ک اینو میدونم ولی هییییی میام اینجا،سمی تر تر از اون اینه ک این فضای سمی واقعیه و جامعه واقعی سرزمین ماس🥴و نکته دیگه برای سمی بودن ادما و فضا اینکه از این ب بعد هزار بار قراره این امضا ریپلای بخوره و بابتش سو استفاده و توهین پیش بیاد🥴

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی خوردید ؟من اسنترا دکتر غدد نوشت ولی سرترالین گرفتم نمی دونم چطوری بخورماسترس آروم میشه؟ وسواس فکر ...

منم ب همین دلایل دارم سرترالین میخورم

اسنترا اسم شرکتش هست و مارک بهتری هست

اولش باید دوز کم شروع کنی بعد اروم اروم بیشتر کنی

س روز اول سخته لرزش دست 

خشکی دهان

اسهال

بی خوابی یا پر خوابی

بعد دیگه عالی میشه

من اما ی مدت ک میگذره کرخت میشم دیگه خیلی بیحال میشم ی مدت قطع میکنم

دوباره شروع میکنم

عوارض قطع و شروع مجدد یکم برام اذیت کننده اس

ولی بودنش خوبه استرس کم آرامش بی خیالی خواب عمیق منظم پریود بی درد کلا خوبه داروی خوبیه

کاش گذشته رها مون میکرد...،فضای نینی سایت ب جز مقدار اندکی واقعا سمیه،سمی تر از اون منم ک اینو میدونم ولی هییییی میام اینجا،سمی تر تر از اون اینه ک این فضای سمی واقعیه و جامعه واقعی سرزمین ماس🥴و نکته دیگه برای سمی بودن ادما و فضا اینکه از این ب بعد هزار بار قراره این امضا ریپلای بخوره و بابتش سو استفاده و توهین پیش بیاد🥴

یعنی غم و گریه رو کم نمیکنه؟خیلی استرس دارم و وسواس فکری

چرا کم میکنه بلکه از بین میبره مثل مسکن که درد رو از بین میبره منتها اثرش که از بین رفت اگه ریشه درد از بین نرفته باشه درد بازم برمیگرده اینم اثرش که از بین رفت همون آش و کاسه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...