ثغرا مدیر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1233 عنوان بی صبرانه دلم نی نی میخواد | مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 36 پست میخوام ماه بعد اقدام کنیم چه توصیه هایی داریندندونام درست کنم دیگه چیاخودم گندمی روشنم شوهرم سفیده چیکار کنم بچمون سفید برفی بشهنگرانم باردار نشمدعا کنید لطفا تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 1404/08/17 | 21:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثغرا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1233 من رژیم برا پسر گرفتم... ازمایش سونو اینا انجام دادم دارو هم دوتامون میخوریم..... ولی تو نمازماز همو ... منم کاهل بودمچرا پسر میخوایندارو چی میخورین منم نیازه بخورم تا حالا اقدام نکردم ببینم میگیره یا نا تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون
فرشته_ام_من عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1142 منم کاهل بودمچرا پسر میخوایندارو چی میخورین منم نیازه بخورم تا حالا اقدام نکردم ببینم میگیره یا نا چون شوهرم و باباش تک پسرن... ویتامین میخورم ولی قبل از بارداری باید بری دکتر به حکمتش دل سپردم ❤
ثغرا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1233 چون شوهرم و باباش تک پسرن... ویتامین میخورم ولی قبل از بارداری باید بری دکتر دکتر رفتم چکاب کلی گرفت گفت مشکلی نداری البته سونو و اینا نگرفت فقط آزمایش خون قرصم نداد تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون
فرشته_ام_من عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1142 دکتر رفتم چکاب کلی گرفت گفت مشکلی نداری البته سونو و اینا نگرفت فقط آزمایش خون قرصم نداد قرص اهنم نداد به حکمتش دل سپردم ❤
ثغرا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1233 قرص اهنم نداد نه تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون
ثغرا مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1233 قرص اهنم نداد فقط فولیک اسید داد ولی من خودم همیشه قرص آهن و فولیک اسید و د۳ و جوشان ویتامین سی میخورم تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون
فرشته_ام_من عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1142 فقط فولیک اسید داد ولی من خودم همیشه قرص آهن و فولیک اسید و د۳ و جوشان ویتامین سی میخورم خب همینه دیگه.... خوبه به حکمتش دل سپردم ❤