2777
2789
عنوان

بی صبرانه دلم نی نی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوندمکتاب تربیت فرزند گرفتم میخونم و کلی چیزهای دیگه‌چجوری بی صبری رو حل کنم همش دلم میگه همین ...

خوبه آفرین،برو الان درست کن مشکل دندوناتو بعد با خیال راحت اقدام کن،بچه کل کلسیم بدنتو می گیره و دندونا رو هم شامل میشه

بهایم خموشند وگویا بشر / دهان بسته بهتر که گویا به شر  

منم خیلی بچه دوست داشتم اما چه فایده زمان بهم ثابت کرد همسرم لیاقت پدر شدن رو نداره

ان شالله دامنت سبز بشه و بشی بهترین مامان دنیا

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

منم خیلی بچه دوست داشتم اما چه فایده زمان بهم ثابت کرد همسرم لیاقت پدر شدن رو ندارهان شالله دامنت سب ...

مرسی قشنگمم

چرا مگه چیشد 

مشکل رو ما هم داریم 

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

خوبه آفرین،برو الان درست کن مشکل دندوناتو بعد با خیال راحت اقدام کن،بچه کل کلسیم بدنتو می گیره و دند ...

بنظرت بعد درست کردنش یک ماه صبر کنم اثرات بی حسی از بدنم بره یا فردا درست کردم بعد اقدام کنیم مشکل نداره

مرسی قشنگممچرا مگه چیشد مشکل رو ما هم داریم

مشکل من گفتنی نیست گلم

چیزیه که فقط خودم دارم تحمل میکنم 

فقط دعا کن دق نکنم همین 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اها..... سنتون خوبه.... مام سه ساله من اواخر بیستو چهار شوهرم سیو دو

منم اواخر ۲۴ ام 

یعنی ۶ ماه مونده بشم ۲۵

خدا کنه مامان بشیم کادو تولد ۲۵ سالگی😘😘😘😍

مشکل من گفتنی نیست گلمچیزیه که فقط خودم دارم تحمل میکنم فقط دعا کن دق نکنم همین

الاهی عزیزم امیدوارم حل بشه🥺🥺🥺

عهههه یعنی متولد هشتادی پس من بیستو پنج اسفند میرم بیستو پنج

اره😁 شما اصلاح مزاج انجام دادی

کلا داری چیکار میکنی چجوری پیش میری

من میوه و مخصوصا سیب زیاد میخورم و شیربادام و روغن زیتون و نماز هامو مرتب میخونم و قرآن میخونم و این چیزها

اره😁 شما اصلاح مزاج انجام دادیکلا داری چیکار میکنی چجوری پیش میریمن میوه و مخصوصا سیب زیاد میخورم و ...

من رژیم برا پسر گرفتم... ازمایش سونو اینا انجام دادم دارو هم دوتامون میخوریم..... ولی تو نمازماز همون اول کاهل بودم 

به حکمتش دل سپردم ❤

بنظرت بعد درست کردنش یک ماه صبر کنم اثرات بی حسی از بدنم بره یا فردا درست کردم بعد اقدام کنیم مشکل ن ...

درست کن و بعد چند وقت اقدام کن

بهایم خموشند وگویا بشر / دهان بسته بهتر که گویا به شر