2777
2789
عنوان

زنیکه عقده ای

407 بازدید | 55 پست

شوهرم منو گذاشته خونه بابام کلید خونه روهم برده گفته تا بیام خونه بابات باش بعد پسرم داشت ابمیوه میخورد یکمش ریخت رو کنارفرش زن بابام لیوان ابمیوه رو ازش گرفت سرش داد زد بچه ترسید خودشو انداخت بغلم کلی گریه کرد منم با زنیکه کثافت دعوا کردم الانم محلش نمیزارم باهاش حرف نمیزنم تا فردا پس فردا ک برم خونه خودم

خدا خرو شناخت شاخش نداد

اینقد ذاتش خرابه هیچ مشکلی هم نداره ولی بچه هاش بی دلیل سقط مبشه

ایشالا بچه دار نشه تا اخر عمر زنیکه بی لول بچه ی سال و نیمه چه هیزم تری به تو فروخته ک سرش داد میزنی لجننننننننن

کارما حقیقته زمین به شدت گرده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درست کار اون زشت بود و حق داری ناراحت باشی اما حرفت زیبا نبود در مورد بچه هاش

حق میگم دیگ حقشه این بچه نداره ی روز میریم خونه بابامون این کارو میکنه بچه دار بشه هرچی هس میکشه بالا پای هممونو هم میبره

کاش حرمت هم رو حفظ کنید 

بخواهی قهر باشی هم به شما سخت میگذره هم به زن بابات

همون اول بهش میگفتی اجازه نداری سر بچه داد بزنی تموم میشد.

به شوهرت بگو زودتر بیاد دنبالت بری خونت

اینجوری که خیلی سخته

من چرا

چون خودت مادری و باید ارزش بچه رو بدونی . و نباید برا کسی ارزو کنی هیچوقت مادر نشه

خیلیا حسرت بچه دارن چرا باید دعا کنیم که یکی دیگم حسرت به دلش اضافه شه

من که میگم درسته کارش خیلی بد بوده و واقعا اشتباه بوده نباید داد میزد ، ولی الهی خدا دامنشو سبز کنه و از همه مهمتر مادر خوبی شه

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

عزیزم بچه دار شدن یا نشدن هیچ ربطی به ظرفیت و لیاقت نداره 

خیلی بچه دار میشن انقدر بی لیاقت هستن که بچه رو گوشه خیابون ول میکنن، خیلیا هم بهترین آدم روی زمین اما بچه ندارن 

دیگه مسائل پزشکی رو قاطی دعواهاشون نکنیم