2777
2789
عنوان

زنیکه عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تا اونجایی رو که در مورد سقطش نوشته بودی حق با تو بود حق نداشت سر یه بچه کوچیک داد بزنه حق نداشت به خاطر کثیف شدن فرشش انقدر از خودش عکس العمل شدید در مقابل یه طفل معصوم نشون بده ولی اونجایی که اومدی در مورد سقطش اونجوری گفتی من یه لحظه دلم لرزید امیدوارم خدا این حرفی رو که زدی یک روزی تلافی نکنه نذاره تو کاسه خودت خیلی بد حرف زدی توی این سایت هزاران زن هستند که بی‌دلیل بچه‌هاشون سقط می‌شه و از دست میره این حرفت باعث میشه یه خنجر روی قلب اونا کشیده بشه خودت یه مادری چطور می‌تونی این حرفو بزنی چرا انقدر سنگدل و بی‌رحمید... بعدشم تو خودت خونه و زندگی داری یعنی چی شوهرت از خونه بلندت می‌کنه میاره می‌بره می‌ذارتت یه جای دیگه کلید خونه رم با خودش می‌بره بعد تو به این آدم میگی شوهر از این شوهر بچه هم داری 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

اون بچهایی که خوشحالی از سقطشدنشون در واقع خواهروبرادرای خودت هستن. ولی  درکل نمیشه ی طرفه قضاوت کرد. شاید حق باشما بازن باباتون باشه 

صم بکم عمی فهم لا یرجعون توجیه حماقت است. تضعیف جنایت است. تکمیل رسالت است. کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

نمی ترسی خدا بچه هاتون ازتون بگیره؟

یه بنده خدایی رو می‌شناسم ۲۵ سال بچه‌دار نشد بچه‌هاش بی‌دلی سقط می‌شدند یه وقت برگشت گفت گفت من هیچ وقت دلم نیومد اونایی رو که سختمو می‌زدن تو سرم نفرین بکنم بگم خدا بچه‌هاشونو ازشون بگیره من نمی‌تونستم مثل اونا بی‌رحم باشم مثل اونا عوضی باشم موندم یه سریا چطوری همچین چیزی رو به عنوان سرکوفت می‌زنن توی سر بقیه نمی‌ترسن از خشم خدا نمی‌ترسن از آه اون آدم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
تا فردا شب نمیتونه بیاد

به شما شک داره که نمی‌ذاره تو خونه خودت بشینی یا کلید خونه رو بهت نمیده کلید خونه رو برای چی با خودش می‌بره برای چی اجازه نمیده شما هر لحظه‌ای که دلت خواست بری خونه خودت

خودش نمیشه میبینه شما میری بچت اونجا میچرخه میخوره حرص میخوره

دقیقا

بخدا اینقد ناراحت بودم براش ک سقط میشه بچش ولی ذاتش خرابه چشم دیدن بچمو نداره واسه همین ازش متنفر بودم

پسرم چله بود میرفتم ناهار بخورم ب زور بچه رو میگرفت ک خودم شیر میدم بعد شیشه شیرو ی طوری میگرفت بچه هوا بخوره بچه ی طوری دلدرد میشد تا دوروز اروم نمیشد