2777
2789

پدربزرگم هرچی دراورد به پسرا داد عروسی انچنانی دست و گردن پر طلا 

خواستگاریشون هم تو خونه پدر بزرگ هرچی بود اینا خوردن ده تا ده تا خونه 

خاله بدبختم رو داییم نذاشت عروس بشه 

بعد یه قرون پدربزرگم به خالم هیچی نداد خودش رفت شهر غریب دو شیفت دو شیفت کار می کنه دونه ای برنج پدر بزرگم برای تغذیه بهش هیچی نداده 

اونوقت زن داییم به دهن داییم داده خواهرت خرابه انده هست رفته شهر غریب کار می کنه 

کار اینا شده گوه خالم رو خوردن و پشت سرش حرف زدن و فحش دادنش 

درحالی که خاله من چقدر هوای این دایی و زن دایی رو داشت سفر می رفت برای خودش هیچی نخرید برای زن داییم لباس گرم شیکی خرید 

خاک برسر بی لیاقتش 

خاله  من بسیار پاک و نجیبه با اینکه هیچکس ازش حمایت نکرده خودش دو شیفت دوشیفت بیمارستان کار می کنه اما راهش کج نرفته 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

متاسفم برای پدر بزرگت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا  به رزق خاله جسور ت برکت بده 

و جواب دل سیاه دایی زندایی بده

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بیچاره خالت

اره البته پدر مادر منم همینن 

با این تفاوت داداش من هنوز مجرده 

پسرای  خانواده ما پفیوزن

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

تقصیر اونا نیست خانواده که به دختر ارزش و احترام نزاره بقیه هم نمیزارن 

باید از بابا بزرگت بدت بیاد چجوری میخوان جواب فرق گذاشتنشو بدن

بابا بزرگ خودم جوری تقسیم ارث کرده ما فقط یه خونه داریم عموم حساب زمیناش از دستش در رفته..

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

خدا به رزق خاله جسور ت برکت بده و جواب دل سیاه دایی زندایی بده

الهی امین 

خودش و خواهرش محرم نامحرم سرشون نمی شه خواهرش جلوی پسر عمه اش شلوار عوض می کنه با پسر عمه اش دست می ده اون وقت به  خاله برگ گل من تهمت می زنه

یکی بچه آخر،یکی دختری ک مجرد میمونه همه اجازه انواع توهین ها ب خودشون میدن . و دیواری برای بد دهنی ...

نه واسه همه دخترا گوه خوری کرده 

الهی امین خودش و خواهرش محرم نامحرم سرشون نمی شه خواهرش جلوی پسر عمه اش شلوار عوض می کنه با پسر عمه ...

یه روزی همه اینا برمیگرده به خودشون عین بومرنگ 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

یه روزی همه اینا برمیگرده به خودشون عین بومرنگ

الهی امین 

وضع مالی خودشون اوکی نبود خاله هام گفتن اشکال نداره فلانه زیر پر  و بال این و خانواده اش داییم بگیره 

نفهمیدم که مشکل از فقر مالی نیست مشکل از فقر فرهنگیشونه