فرفرری مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 44270 عنوان قرص لاغری نیچرفیت کسی خورده 210 بازدید | 22 پست سلامخیلی در موردش جیزای خوبی شنیدم. کسی خورده؟ تاثیر داشته،؟. میگن خوب اشتها رو کم میکنه پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔 1404/08/17 | 16:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفرری مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 44270 @shokofegilas عزیزمدیدم تاپیکتو قفل کردی. ببخشید که تگت کردم.هنوزم نیچرفیت میخوری؟چند کیلو شدی؟ پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
زردالوجان عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 13773 عزيزم ميشه كسي يا خودت تجربه كردي به منم بگي يا كاربري كه تگ كردي منم تايپيكشو ديدم اما قفل بود بپرسم
فرفرری مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 44270 عزيزم ميشه كسي يا خودت تجربه كردي به منم بگي يا كاربري كه تگ كردي منم تايپيكشو ديدم اما قفل بود بپرس ... من سفارش دادم از اسنپ پیدوشنبه برام میاره. تاپیکم و دخیره کن. ازم بپرس. یه ماه دیگه.اون دوستمونم اگر جواب داد صدات میزنم که بخونی پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
زردالوجان عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 13773 من سفارش دادم از اسنپ پیدوشنبه برام میاره. تاپیکم و دخیره کن. ازم بپرس. یه ماه دیگه.اون دوستمونم اگر ... ممنونم حتما مزاحمت ميشم 🥰
فرفرری مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 44270 ممنونم حتما مزاحمت ميشم 🥰 مراحمی😘 پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
shilannnnn عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 11181 میشه لطفابگی قرص لاغری چجوربود ممنون میشم گاهی انسانم آرزوست
فرفرری مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 44270 میشه لطفابگی قرص لاغری چجوربود ممنون میشم دیشب دستم رسیددوتا قبل شام خوردم بد نبودخیلی زوده واسه جواب دادن به سوالت عزیزم پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
فرفرری مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 44270 سلام عزيزم خوبي قرص بدستت رسيد استفاده كردي؟ سلام عزیزمقربونتاره دیشب دستم رسیدقبل شام دوتا خوردمبد نبودحالا یه چند روزی بخورمببینیم چه جوریهولی خیلی تعریفشو شنیدم پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
زردالوجان عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 13773 سلام عزیزمقربونتاره دیشب دستم رسیدقبل شام دوتا خوردمبد نبودحالا یه چند روزی بخورمببینیم چه جوریهولی ... ممنونم اخه ميگن ٤-٥روز بشه جوابش مشهوده برا همين مزاحمت شدم
فرفرری مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 44270 ممنونم اخه ميگن ٤-٥روز بشه جوابش مشهوده برا همين مزاحمت شدم عه؟نمیدونم من امشب سومین بار مصرفم بودش..از ناهار تا شام گشنم نشد. ولی شام و خوب خوردم جات خالی...خدا کته کامل اثر کنه پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
زردالوجان عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 13773 عه؟نمیدونم من امشب سومین بار مصرفم بودش..از ناهار تا شام گشنم نشد. ولی شام و خوب خوردم جات خالی...خ ... انشالله خيلي خوب نتيجه بگيري اضافه وزنت چقده من ٨ كيلو اضافه وزنمه ولي اناليز بدنيم زده ١٢ كيلو چربي😓
فرفرری مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 44270 انشالله خيلي خوب نتيجه بگيري اضافه وزنت چقده من ٨ كيلو اضافه وزنمه ولي اناليز بدنيم زده ١٢ كيلو چربي ... قربونت عزیزمکمه کمش باید ۱۰ ۱۵ تا کم کنم.انالیز نکردم قطعا میگه ۲۰ تا😂 پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
زنبق۳۳ عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 2384 منم چند روزه دارم استفاده میکنم نیم ساعت قبل شام دو تا با هم می خورم با آب ولرم کلا سیر میشم و شام کم می خورم یه مدت دیگه ریپلای کن منو بگو چه نتیجه ایی گرفتی لطفا