2777
2789
عنوان

قرص لاغری نیچرفیت کسی خورده

199 بازدید | 22 پست

سلام

خیلی در موردش جیزای خوبی شنیدم. کسی خورده؟ تاثیر داشته،؟. میگن خوب اشتها رو کم میکنه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

@shokofegilas‍  عزیزم

دیدم تاپیکتو قفل کردی. ببخشید که تگت کردم.

هنوزم نیچرفیت میخوری؟

چند کیلو شدی؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم ميشه كسي يا خودت تجربه كردي به منم بگي يا كاربري كه تگ كردي منم تايپيكشو ديدم اما قفل بود بپرس ...

من سفارش دادم از اسنپ پی

دوشنبه برام میاره.

تاپیکم و دخیره کن. ازم بپرس. یه ماه دیگه.

اون دوستمونم اگر جواب داد صدات میزنم که بخونی

میشه لطفابگی قرص لاغری چجوربود ممنون میشم

دیشب دستم رسید

دوتا قبل شام خوردم بد نبود

خیلی زوده واسه جواب دادن به سوالت عزیزم

سلام عزيزم خوبي قرص بدستت رسيد استفاده كردي؟

سلام عزیزم

قربونت

اره دیشب دستم رسید

قبل شام دوتا خوردم

بد نبود

حالا یه چند روزی بخورم

ببینیم چه جوریه

ولی خیلی تعریفشو شنیدم

ممنونم اخه ميگن ٤-٥روز بشه جوابش مشهوده برا همين مزاحمت شدم

عه؟

نمیدونم من امشب سومین بار مصرفم بودش‌..

از ناهار تا شام گشنم نشد. ولی شام و خوب خوردم جات خالی...

خدا کته کامل اثر کنه

عه؟نمیدونم من امشب سومین بار مصرفم بودش‌..از ناهار تا شام گشنم نشد. ولی شام و خوب خوردم جات خالی...خ ...

انشالله خيلي خوب نتيجه بگيري 

اضافه وزنت چقده 

من ٨ كيلو اضافه وزنمه ولي اناليز بدنيم زده ١٢ كيلو چربي😓

انشالله خيلي خوب نتيجه بگيري اضافه وزنت چقده من ٨ كيلو اضافه وزنمه ولي اناليز بدنيم زده ١٢ كيلو چربي ...

قربونت عزیزم

کمه کمش باید ۱۰  ۱۵ تا کم کنم.

انالیز نکردم قطعا میگه ۲۰ تا😂