2777
2789
عنوان

این دیگه چجورشه؟

241 بازدید | 7 پست

سلام خانوما، ببخشید از تاپیک اول صبم با این موضوع ولی نگرانم. 

من چند مدتیه قبل پ ر یود دوروز قبل لکه بینی داشتم بعدش روز سوم  دیگه کاملا پ میشدم، حالا اینبار من کمکم موقع لکه بینیم بود که ن ز دیکیه خطرناک داشتم و قرص اورژانسی خوردم، حالا ازون روزی ک قرص خوردم تا ب امروز ک میشه 5روز،بااین ک موعدمم هس ،پ نشدم و همش لکه س که کم و بیش میشه، حتی وسطا کامل پاک بود، من تاحالا همچین چیزی نداشتم و ممنون میشم بابت کمکتون

تو پریود فکر نکنم باردار میشدی .

خب عقب میندازه و اختلال ایجاد میکنه طبیعیه به خاطر قرصه.

راستی شما پریودی رو از لک بینی حساب مکنید ؟ یا وقتی خونریزی شدید شد؟

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو پریود فکر نکنم باردار میشدی . خب عقب میندازه و اختلال ایجاد میکنه طبیعیه به خاطر قرصه. راستی شم ...

اخه دردای عجیبم دارم، نه بارداری نیس، دودیقه ای فک نکنم بارداری امکان پذیر باشه، نه من لکه بینی مو جزو پریود حساب نمیکنم، ینی روز اولم میشه خونریزی شدید، ولی دیگه از مواقع لکه بینی نماز نمبخونم، بنظرتون تا کی قراره مختل شه؟ 

نه به نظر من بخاطر قرصه

من خبر نداشتم چه به روزگار هورمون ها میاره توی دو ماه دو بار خوردم سه مااااااااااه پریود نشدم سه ماه سگ بودم فقط پاچه میگرفتم 

به نظرم برو دکتر آمپول بزن بیاد الکی منتظر نمون خودتو اذیت کنی

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است