2777
2789
عنوان

ومپایر🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 21906 بازدید | 3904 پست
@ملکه455_‍ گوگل غلط نوشته مگه نه؟ من درست میگفتم ویرایش🤣

اره همو نداشتم دهن گوگل با اطلاعات غلطش میگم زری منو درست تگ کردی؟؟ اعلان نیومدااااا اللن اتفاقی دیدم

daigo.ir/secret/11901541348 عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

نوش جونش... انشالله چیزی نمیشه.نوش جونش...✨✨.

مرسی اره من از بس مرغ گوشت بخاطر امین درست میکنم عاشق غذاهای سادم مثلا مخصوووصا آش سوپ ماکارونی استامبولی کوکو سبزی خوراک عدسی لوبیا این چیز میزا ک خونه خودم درست نمیکنم هیچ وقت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قررربونت فدایی داری

نشی.... من اش پزم..آش میپزم👌. فدایی نمیخوام..... 

شما بیا اواع آش  ها با من

رشته

دوغ 

ترخینه

آش ترش

شعله قلمکار...خلاصه آش میپزم...هر کی نیاد؟...... 

به خانه برمیگردم💓

نشی.... من اش پزم..آش میپزم👌. فدایی نمیخوام..... شما بیا اواع آش ها با منرشتهدوغ ترخینهآش ترششعله ...

جدی میگی چ همه آش بلدی خوش ب حال بچهات ... ن والا فک نکنم بیام عزیزم....اما جدی گفتم دلم میخواد یبکار آش درست کنی بخورم 

مرسی اره من از بس مرغ گوشت بخاطر امین درست میکنم عاشق غذاهای سادم مثلا مخصوووصا آش سوپ ماکارونی استا ...

دستت درد نکنه👏👏👏

... بخدا منم اینجورم .. تا بچه بودن.. همش خورشت و مرغ و گوشتی 

ولی الان دیگ ماهی یه وعده رو اش و استامبولی و ماکارانی حتما دارن..

خوراک لوبیا  ک خیلی کم درست میکنم پریا بهش حساسیت داره..میخوره  ااسترس میگیره..تا چند وقت 

دیگ سعی میکنم کم درست کنم..

..سالی یک بار..مگه چی بشه...

همش برنج ..همین...حالا یا خورشت..یا مرغع..اب گوشتم خیلی کم..

...وسط زمستون..... 

به خانه برمیگردم💓

دستت درد نکنه👏👏👏... بخدا منم اینجورم .. تا بچه بودن.. همش خورشت و مرغ و گوشتی ولی الان دیگ ماهی ی ...

دیگ مجبوریم ب ساز بقیه برقصیم 

جدی میگی چ همه آش بلدی خوش ب حال بچهات ... ن والا فک نکنم بیام عزیزم....اما جدی گفتم دلم میخواد یبکا ...

اره دیگه.. تنها چیزی ک از مامانم به ارث بردم... همین اش هاش بود.. 

بچه ها ک نمیخورن.. .

خیلی کم.. عیدا. ۱۳

پاییز و دوسه وعده

زمستون جمعه ها.. 

حتما یک بارو درست میکنم بخور😉

به خانه برمیگردم💓

دیگ مجبوریم ب ساز بقیه برقصیم

دیگه چاره چیه.... فدای سرت.. تنت سلامت.. 

ماکارانی و استامبلی. عدس پلو اصلا دوست ندارن.. خیلی کم.. هرکدونشون یه ساز.. ولی دیه منم یا مرغه. یا خورشت سبزی.. قیمه هم کمتر.. 

مامانم دست به اشش خیلی خوب بود.. تابستونا عصرونه اکثرا اشش براه بود.. همرم جم میکرد دورش

زمستونا اکثرا اش داشتیم... جمعه ها یک هفته در میون اش ترخینه. ترش. و دوغ میپخت.. بهترین غذاش.. دلمه بود جمعه های پاییز مهمون داشت همش.. 

به خانه برمیگردم💓

خخخخ اره همکلاسیم نبود هم دانشگاهیم بود رفیق مریم بود....تازه باهاش دیت هم رفت موقع می‌رفت گواهینام ...

یادمه 😂😂😂یادته به باباش پیام داده بود که من دوست پسر دارم رضا رو‌نمیخام ؟؟؟

وااای من اون روز از استرس پریود شدم

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

من حس میکنم آخرش میتونن یه چیزی از داخل ما (خیلی داخل) در بیارن اینقدر که میپلکن اطرافموننظرت؟

اگه گردنشون رو بتونن اندازه زرافه کش بیارن شاید یک چیزی اون آخرا پیدا کنن 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

بچها ارسلان اومد شیرش رو هم خورده میگ خوشمزه بوده خراب نبوده

دیدی گفتم🤣🤣🤣🤣

کشیدم‌غمی‌به‌قشنگی‌چشمآنت💔                                                 https://daigo.ir/secret/51794345533                      

QاTE=401100496]منو بجا چری تگ میکردی ععععع من چقد بیخود بیخود ذوق زدم پس ،🤣🤣🤣🤣[/QUOTE]عی بابا بخ ...

مننننن؟ 

من چی کی کجا چیکار کو🙄😂

کشیدم‌غمی‌به‌قشنگی‌چشمآنت💔                                                 https://daigo.ir/secret/51794345533