2777
2789
عنوان

تقلید جاری

345 بازدید | 33 پست

خانما من از وقتی ازدواج کردم هرچی که میخرم جاریم کپی همون رو میخره قبلا برام مهم نبود اما الان خیلی واقعا اذیت میشم شاید باورتون نشه ولی حتی تفاله گیر سینک هم کپی من خریده خونه هامون شده کپی هم از دکوری تا مبل و ساعت و میز تی وی حتی پتو مسافرتی لباس و شال من با کلی وسواس میرم انتخاب میکنم میگردم و میبینم اون میره کپی همونار میگیره و جدیدا دیگه هرچی میخرم میگم چ فایده فردا اونم کپی همونو میخره منم نسبت به اون وسیله دل چرکین میشم و دیگه استفاده نمیکنم 

من گوشی گرفتم گرفت ساعت گرفتم گرفت صندل گرفتم گرفت یعنی هرچی بگیرم قطعا و بدون شک خریده بنظرتون چیکار میتونم بکنم؟اینم بگم شاید در سال کلا ۴ بار ببینمش ولی هربار همون لباسی رو میخره که من سری قبل پوشیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه سلیقه ات خوبه 👌

ازت بزرگتره ؟چندساله ازدواج کرده

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

خب بزار بخره ب این فک‌کن چقد سلیقه ت قشنگه ک اون داره ازت کپی میکنه همیشه بدون ی شاهکار ی کپی بی ارز ...

اخه همه چی اگه فقط لباس بود باز میگفتم عیب نداره ولی دیگه نه همه چی خدایی 

حساس شدید به نظرم تا این حدم نیست .

اینجوری که شما گفتی من فکر کردم هفته ای یبار همدیگه رو میبینید .

تفاله گیر سینک انقدرام تنوع نداره که شما میگی عین شما خریده

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

معلومه سلیقه ات خوبه 👌ازت بزرگتره ؟چندساله ازدواج کرده

همسنیم عزیزدلم 

نمیگم خوبه ولی اون انگار اصلا تحمل نداره من چیزی بخرم وگرنه خواهرشوهرم و بقیه هستن اونا چرا اینجوری نمیکنن

حساس شدید به نظرم تا این حدم نیست .اینجوری که شما گفتی من فکر کردم هفته ای یبار همدیگه رو میبینید .ت ...

عزیزم من اول ست پلاستیکی صورتی دارم رفت کپی همونو خرید رفتم عوض کردم استیل گرفتم بازم رفت کپی همونو خرید خب نمیتونست همونو بزاره؟یا اصلا بره مشکی بخره؟ست سرویس بهداشتی هم داشت من توسی گرفتم رفت گرفت من عوضکردم کرم گرفتم رفت کپی همونو گرفت این چی؟اینم رنگای دیگه نبود🙃

اون وقت بین شما دوتا کدوم تون بین خانواده شوهرتون💟🦋🌹مورد احترام تر عزیز تره؟به نظرم قطعا شمایی ام ...

اوایل اون بود توی تاپیکام هست چقد اذیتم کردن الان من دیگه اهمیت نمیدم