2777
2789
عنوان

تقلید جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسودته. منم یه دونه اینجوری دارم

واقعا عذابه بخدا من ناراحت نمیشم کسی سلبقه مو دوست داشته باشه تازه راهنمایی میکنم اما دیگه نه تو همه چی شاید باورت نشه ولی بخدا حتی روفروشی نمدی گرفتم رفت گرفت حتی اونم

به هر حال اون از شما یه دوره عقبتره بی‌خیال برای کسی که سالی چهار بار می‌بینیدش سالی چهار بار اونم چ ...

اره واقعا نمیدونم چرا یهو یادم افتاد اعصابم خراب شد گفتم تاپیک بزنم از فکرم بده🤣

به نظرم از این به بعد مانتوهات بده خیاط بدوزه 

عمرا بتونه تو بازار دقیقا همون مدل و همون رنگ و مدل پارچه رو پیدا کنه

تو مغازه خرازی بودم یه خانومی خیاط بود دو تا مانتو رو آورده بود براشون وسایل تزئینی بگیره  یکیشون سفید بود داشت براش سنگ کریستال گل‌بهی و اب بی رنگ برمی داشت  وای چقدر رو مانتو می زاشت خوشگل می شد.  برای اون یکی هم نوار گیپور برداشته بود.  اصلا هر دو خیلی خاص و قشنگ بود!

عمرا تو بازار مشابهش می تونستی پیدا کنی 

الهم عجل لولیک الفرج

بنظرم حساس شدی. وقتی در سال چهار بار میبینیش یعنی زیاد رفت و امد ندارید بس نمیتونه اینقدر دقیق کپی ک ...

نه عزیزم مثلا من سری پیش واسه عید یه ساحلی گرفتم با کت و شلوار مشکی سری بعد همون مدل و همون رنگ گفتم دوست داشته مشکل نداره سری بعد تیشرت و شلوار ست گرفتم بازم مث همون گرفته بود بعدش من یه سارافون کت گرفتم این سری در کمال ناباوری دیدم تنش بود 

اوایل اون بود توی تاپیکام هست چقد اذیتم کردن الان من دیگه اهمیت نمیدم

اسی حق داری.ولی فقط این به ذهنم اومد که چه وضع مالی خوبی داره.اخه آدم اگه تو خونش چیزی داشته باشه که نمیره تند تند عوض کنه پس وضع مالیش باید خیلی عالی باشه

همسنیم عزیزدلم نمیگم خوبه ولی اون انگار اصلا تحمل نداره من چیزی بخرم وگرنه خواهرشوهرم و بقیه هستن او ...

واقعا خیلی سخته

خب بره بخره ولی چیز دیگه ای چرا شبیه 

احتمالا کلا ذهن ایده پرداز نداره 

شاید واضح بهش بگی از این موضوع خوشت نمیاد یا حتی غیر مستقیم بگو ،شاید تغییر کرد

منم یکی از اطرافیانم بود واضح نمیومد بگه از سلیقه ات خوشم میاد من می‌برد مغازه مثلا کیف ها را ببینیم من اون موقع مجرد بودم و پول چندانی نداشتم مثلا میگفتم چقدر دوست دارم این کیف داشته باشم ،دفعه بعد میدیدم برای خودش گرفته😂

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

به نظرم از این به بعد مانتوهات بده خیاط بدوزه عمرا بتونه تو بازار دقیقا همون مدل و همون رنگ و مدل پ ...

اره خدایی اما بدام سخته دخترم کوچیکه واقعا نمیتونم زیاد برم بیام

اره خدایی اما بدام سخته دخترم کوچیکه واقعا نمیتونم زیاد برم بیام

یه پالتو دیگه تن یه خانوم دیدم. بعد پارچه طرحدارش تو پارچه فروشی ها دیده بودم اونم خیلی قشنگ بود چون اکثرا کارهای بازاری تک رنگ و ساده و همه پسند ساخته می شه  

الهم عجل لولیک الفرج

اسی حق داری.ولی فقط این به ذهنم اومد که چه وضع مالی خوبی داره.اخه آدم اگه تو خونش چیزی داشته باشه که ...

اره وضع مالیش خیلی خوبه اما تا قبل من همیشه وسایل قدیمی  بود من که رفتم خرید اومد سرویس چینی برداشتم برداشت فرش خریدم خرید مبل خریدم اول مبل منو دید بعدش رفت خرید گفتم شاید میخواد عوض کنه بعد چند سال دیدم نه همش بعد اینکه من چیزی خریدم میخره حتی ساعت دیواریش نو بود من گرفتم رفت کپی من خرید درحالیکه اصلا ست خونه اش توسی رفت عین من چوبی خرید میز عسلی هم کپی من خرید اینم توی تاپیکام هست گفتم ما خونه عوضکردیم وسط زمستون رفت خونه عوض کرد