2777
2789
عنوان

سلام خانوما لطفا کمک میکنید

101 بازدید | 10 پست

دادید

۱۲،۱۳ مهر قرص ۲ دوز متاسفانه اورژانسی خوردم

۲۶ مهر پریود شدم پریود طبیعی با خونریزی طبیعی

۹ ابان هم پریود شدم ولی پریودم اصلا عادی نیست همش مثل لکه های سیاه که روی نواربهداشتی نمیاد و فقط روی دستمال دیده میشه ولی تا امروز که ۱۶ امه ادامه داشته

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید برای درمانش یا امکان بارداری هست ؟ 

قرصای اورژانسی هورمونهارو بهم میریزن متاسفانه مشکلات رحمی میارن

دو دوز روباهم نباید مبخوردی یدونش هم جواب میداد 

یمدت قرص نخور خوب میشی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه قبلا پریودات چندروز طول میکشید فعلا ک ۸ روز شدهلک بینی داری یاخونریزیه

26 مهر بلافاصله ۱۳ روز بعد قرص پریود طبیعی با خونریزی طبیعی ۴ ،۵ روزه مثل خودم شدم قطع شد و دوباره ۹ ابان پریود بعدیم شروع شد لکه های قهوه ای مثل لخته که ۸ روزه ادامه داره 

26 مهر بلافاصله ۱۳ روز بعد قرص پریود طبیعی با خونریزی طبیعی ۴ ،۵ روزه مثل خودم شدم قطع شد و دوباره ۹ ...

بجز اینبار قبلاهم اورژانسی مصرف کرذی؟

انقد خطرناکه درسال دوبار بیشترنباید خورد

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نه نخوردم شاید چند سال پیش یه بار

خب پس از قرص نیست شاید تومشکل دیگه رحمی داری حالا خودشو نشون داده

چیکارکنم اخه ادم میترسه باردار بشه همین الانشم شک دارم

ن بابا ۸ روز خونریزی داری باردار نیسی