تپلو92 مدیر استارتر عضویت: 1391/10/25 تعداد پست: 24975 عنوان من قوی ترینم 80 بازدید | 3 پست باید خودمو جمع و جور کنم چون باید یک مادر قوی باشم زندگی در جریانه به امید روزای خوب روزای خنده ی از ته دل بماند به یادگار من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی } 1404/08/17 | 08:21 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیداررری عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 13012 به به چه انرژی گرفتم عالی😍منم مادرم و بچم از۴ صب داره موهامو میکشه😂یکم از برنامه هات بگو اگ دوست داشتی از حس های خوبت از برنامه ریزیات گذشتم از گذشته ای ک گذششت
تپلو92 مدیر استارتر عضویت: 1391/10/25 تعداد پست: 24975 به به چه انرژی گرفتم عالی😍منم مادرم و بچم از۴ صب داره موهامو میکشه😂یکم از برنامه هات بگو اگ دوست د ... راستش فقط تو این دوران از زندگیم دارم سعی میکنم قوی بمونم شرایط سختی دارم ولی بهش نمی خوام فکر کنم خودم با برنامه ریزی تو کارای خونه مشغول میکنم خونه تمیز میکنم که حس خوب بگیرم عکس گل و گیاه ها رو نگاه میکنم چون واقعا بهم انرژی میدن من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بیداررری عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 13012 راستش فقط تو این دوران از زندگیم دارم سعی میکنم قوی بمونم شرایط سختی دارم ولی بهش نمی خوام فکر کنم ... چه عالی عزیزم وقتی با چیزای خیلی کوچیک مثل دیدن گل شاد میشین یعنی قوی ترین هستیان شاءالله تمام بهترین لحظها در انتظارت باشن گذشتم از گذشته ای ک گذششت
تپلو92 مدیر استارتر عضویت: 1391/10/25 تعداد پست: 24975 من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }