2777
2789
عنوان

بیاید ...😲😆😩😲ی بازی...😆❤🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 357 پست

چقدر رفتارتون زشته شما خانومین اکثرا مادرین.ازون روز که به سوگل کلی حرف زدین چون پر بازدید میشد تاپیکاش یه مدت شیطونکی الانم نوبت بادانا رسید.عزیزان تاپیک جالب میتونین بزنین ما اونجاهم میایم .تاپیکش اگه تکراریه و مزخرف چرا میرسه به صفحه 70؟؟؟پس بد نیست شما یکم تنگ نظری میکنید .اینجا جم میشیم میخندیم دور هم همش دنبال خاله زنک بازی که نمیشه رفت بگردین برین تاپیک زیاده ولی حق ندارین دل کسی رو بشکنین چون تاپیکش فانه و پر بازدید کارتون دقیقا مثه دختر بچه ها تو مهدکودک زشته واقعا😞😞😞

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
آخی خوشحال شدم 😍😘

فدات شم دوس داشتنی😘

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش یاد بگیریم فقط نظری که به خودمون مربوطه رو جواب بدیم😙😊

این جواب در پاسخ به چیزی که برام ریپلای کردین بود 

با جوراب نرفتی تو دمپایی خیس............ عشق و عاشقی یادت بره😩😩😩😩
عزیزم من قصدم ناراحت کردن شما نبود به پربازدیدا چیزی نمیدن ک من حرص بخورم چرا من نشدم.من فقط گفتم چر ...

من از پستت شوخی ندیدم 

خودتم مخالف خاله سوسکه ای براش تاپیک زدی 

پس حتما متوجه ای چقدر این جور نظرات  باعث ناراحتی میشه 

پشت این نظر ی آدم واقعی نشسته که دلش واقعیه نه مجازی 

در هر صورت من مثل همیشه برات آرزوی خوشبختی دارم 

ان شاء الله مشکلاتت حل شه و خوشبخت بشی🌹

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
چقدر رفتارتون زشته شما خانومین اکثرا مادرین.ازون روز که به سوگل کلی حرف زدین چون پر بازدید میشد تاپی ...

به سوگول چی گفتن   

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
عزیزم من قصدم ناراحت کردن شما نبود به پربازدیدا چیزی نمیدن ک من حرص بخورم چرا من نشدم.من فقط گفتم چر ...

۱۰۴ تا تاپیک دارم یعنی همش تکراریه:/

به سوگول چی گفتن    

والا اون طفلکم تاپیکش یه مدت زیادی تو پر بازدیدا بودن کلی دشمن پیدا کرد خیلی عجیبه 😕😑تا حالا صددفعه قهر کرده 

من از پستت شوخی ندیدم  خودتم مخالف خاله سوسکه ای براش تاپیک زدی  پس حتما متوجه ای چقدر ا ...

چی بگم گلم...درهر صورت کسی که تاپیک میزنه یعنی هر نوع نظری رو قبول زحمت میکنه.هارلی هم خیلی توهین(البته من جسارت نکردم)بهش شد اما هیچوقت جبهه نگرفت و تلخ برخورد نکرد.

موفق باشین🌷

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
۱۰۴ تا تاپیک دارم یعنی همش تکراریه:/

عزیزم من شمارو نگفتم کلا گفتم موًوعات داغ تکراریه از اول بخونین...

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

آرزو و دعای همیشه ام رو برات دارم خوش بخت باشی ان شاء الله مشکلاتت حل شه

ممنونم حلال کن اگه دلت ناراحت شد.

این بازیو یک ماه پیش هارلی زده بود من مهمون داشتم شبا نمیرسیدم الان میخوام اینجا بازی کنم آجو خیلی هستن به اونا نرسیدن اینجا بازی میکنن ایرادش چیه؟ 

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

بادانا جونی بگو آجو کلمه بعدی