2777
2789
عنوان

بیاید ...😲😆😩😲ی بازی...😆❤🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 357 پست
این موضوع تکراری نیست الهام جان تازه امشب تاپیکش زده شد♥️

تکراریه چون قبلنم دیدم ک درمورد قبلی و بعدی حدس بزن در هر صورت من نموندم تو تاپیک فقط تظرمو گفتم و رفتم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
بادانا عزیزم به خاطرحرف کاربرا ناراحت شدی؟😔☹️ دهنه مردمو نمیشه بست همیشه یه حرفی برای ناراحت ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

با جوراب نرفتی تو دمپایی خیس............ عشق و عاشقی یادت بره😩😩😩😩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تکراریه چون قبلنم دیدم ک درمورد قبلی و بعدی حدس بزن در هر صورت من نموندم تو تاپیک فقط تظرمو گفتم و ر ...

جواب پست منو ندادی

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
جواب پست منو ندادی

چیزی نگفتین

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
بادانا عزیزم به خاطرحرف کاربرا ناراحت شدی؟😔☹️ دهنه مردمو نمیشه بست همیشه یه حرفی برای ناراحت ...

بیخیال تو عزیزمی😚🌹

ولی دروغ  چرا واقعا ناراحت شدم😞

من قصدم شاد کردن شما بود 

اون استیکر رو نذار😍😆

تکراریه چون قبلنم دیدم ک درمورد قبلی و بعدی حدس بزن در هر صورت من نموندم تو تاپیک فقط تظرمو گفتم و ر ...

شاید تکراری باشه از نظر شما 

ولی موضوع بازیش جدید بود 

اصلا کاری نداریم به این که تکراری بود یا نه 

مگه قراره همه ی کاربرا با همه تاپیکا موافق باشن؟!  

مخالفت شما کاملا درست 

ولی وقتی میبینین خوشتون نیومده تاپیکو ترک کنید موندن و نظر مخالف شما دیگرانم از تاپیک طرد میکنه علاوه بر این که استارتر ناراحت میشه

کاش یاد بگیریم اگه از تاپیکی خوشمون نیومد ترکش کنیم چرا بمونیم و با نظراتمون باعث دلسرد شدن بقیه بشیم؟!

با جوراب نرفتی تو دمپایی خیس............ عشق و عاشقی یادت بره😩😩😩😩
سلام عزیز دلم  برای همیشه😔🙁

نننننه الان خونست گوشی همش دستم باشه چون نت نداریم دعوام میکنه😆😆نباشه میام😀😀

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
نننننه الان خونست گوشی همش دستم باشه چون نت نداریم دعوام میکنه😆😆نباشه میام😀😀

آخی خوشحال شدم 😍😘

الهام خانومی 😕من شما رو همیشه دنبال میکردم و واسه خوشبختیت دعا میکردم 🙂 کی دوبار رفتم پربازدید🤔 ...

عزیزم من قصدم ناراحت کردن شما نبود به پربازدیدا چیزی نمیدن ک من حرص بخورم چرا من نشدم.من فقط گفتم چرا همش تاپیکاتکراری شده و لحنمم شوخی بود من نمیدونم چرا شما و یه عده از عقده بودنی خوندن.از اون هاااا ک اخر حرفم گفتم مشخص بود لحنم شوخیه و شوفتک یا خاله سوسکه بازی نیست.در هرصورت عذر میخوام باعث ناراحتیت شدم و برای دعاهای خوبتم متشکرم❤

بیخیال تو عزیزمی😚🌹 ولی دروغ  چرا واقعا ناراحت شدم😞 من قصدم شاد کردن شما بود  اون است ...

میدونم قصدتو چیه💛😚مهم اینه که دورهمی شادبشیم ‌و از زندگیمون لذت ببریم اینقدرحساس نباش😍خودم پایه ثابت تاپیکاتم

شاید تکراری باشه از نظر شما  ولی موضوع بازیش جدید بود  اصلا کاری نداریم به ...

کاش یاد بگیریم فقط نظری که به خودمون مربوطه رو جواب بدیم😙😊