2777
2789
عنوان

بیاید ...😲😆😩😲ی بازی...😆❤🌹

3028 بازدید | 357 پست

سلااام علیکم ❤🌹شب نی نی سایتی های عزیز بخیر😁😁

خوابم نمیبره😑😩😧

🌹🌹🌹بیاید بازی 🌹🌹🌹

من ی کلمه رو میگم مثلا ۶ تا جاخالی داره بعد شما حروفش رو حدس میزنید شاید چند تا کاربر مثلا ی حرف مشابه رو بگن اون ی نظر محسوب میشه

اما اگه نظرات اشتباه از ۶ تا بیشتر شه دیگه نمیشه حرف حدس زد باید با پرسیدن سوالای مختلف ب جواب رسید  

مثلا _ _ _ _ _ _ 

این ی شغل هستش شما باید بپرسید الف داره ؟

اگه بود من تو ی پست جای الف رو مشخص میکنم 

این طور:_ _ _ _ ا _

شما تا ۶ تا حرف غلط میتونید حدس بزنید اما بعدش باید یا کلمه رو کامل حدس بزنید یا با سوال های مختلف ب جواب برسید    

خب _ _ _ _ ا_

چه شغلی؟😆❤

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

هننن😓

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤
ا مثل من گفتی.بیا موهاتو بکشم😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست