2821
2789
به امید خدا یه برنامه بنویسید خوراکتون و طبق اون پیش برید که تنبلی نکنید باشگاه ثبت نام کنید که مجبو ...

حتما اینکارو میکنم.الهی خدا کمکم کنه بتونم

من وارد چله ترک غیبت شدم.خدایا شکرت .میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

آلبالو می‌دونم خیلی خوبه قند رو میاره پایین. من تو حاملگی قند داشتم بعد آمپول تکامل ریه بستری بودم ق ...

جدی؟امتحان میکنم عزیزم ممنونم ازت

من وارد چله ترک غیبت شدم.خدایا شکرت .میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مقدار انسولینت و باید تغییر بدی یا زمان تزریق و باید زیر نظر دکتر چند روز انسولین‌ می زنی قندت و اندازه بگیری ببینی چه مقدار برات اندازه است قبل از خواب هم حتما اندازه بگیر و یه چیزی بخور تو خواب قندت نیفته خیلی مهمه و اینکه تحت نظر یه دکتر خوب باش

سلام رفقا 

اره خواهش میکنم. انشالله زودتر خوب بشی گلم.

امتحان میکنم حتما

شاید مقدار انسولینت و باید تغییر بدی یا زمان تزریق و باید زیر نظر دکتر چند روز انسولین‌ می زنی قندت ...

چشم حتما اینکارومیکنمو دوباره میرم پیش متخصص غدد خوب.حتما میرم نوبت میگیرم.حق با شماس احتمالا برام تغییر بده

کدوم استان هستی ؟ شاید راهی باشه پزشکت هم دوز مناسب انسولین بهت نداده انگار

اره شاید.یاسوج

شیراز دکتر خوب هست میتونی بری اونجا ؟

آره میرم.درخواستتون قبول کردم.میشه راهنماییم کنید دعاتون میکنم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  14 ساعت پیش