2821
2789
چشم عزیزم💕الان بخواب دیر خوابیدن اصلا خوب نیس منم اشتباه کردم تاالان بیدار موندم

چشم شماهم بخواب.اره واقعا ظلم میکنیم به خودمون

من وارد چله ترک غیبت شدم.خدایا شکرت .میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تنها تجربه ای که دارم اینه که پیاده روی کنید نوشابه کلا حذف و این قبیل شیرینی جات هاروزی ۵ وعده ب ...

از فردا پیاده روی شروع میکنم به امید خدا.دعام کن خواهر

من وارد چله ترک غیبت شدم.خدایا شکرت .میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

نه نه جدا چای سبز ودم کن بخور. شنبلیله بگیر خشکش کن وپودرش کن بعد از هر وعده غذایی. یه قاشق چای خوری ...

فردا میخرم حتما.خیر ببینی الهی

دکتر گف فرص رو قطع میکنم تا چاق بشی.انسولین چاق میکنه.به دکتر بگو حتما

تحت نظر دکتر هست دکتر گفت چون خیلی لاغر شدی انسولین نباید اصلادقطع کنی دارو هم اگه یک وعده نخوره کف دست وپاهاش میسوزه همش میگه کف دستم انگار خوابیده بی حسه 

تحت نظر دکتر هست دکتر گفت چون خیلی لاغر شدی انسولین نباید اصلادقطع کنی دارو هم اگه یک وعده نخوره کف ...

آره دست منم خواب میره

انشالله خوبه خوب میشید. بهترین ها براتون اتفاق بیوفته

خدا از دهنتون بشنوه.میخوام به خودم سخت بگیرم تا خوب بشم به امید خدا

آره دست منم خواب میره

به خاطر قند بالای     یکسره تشنه پشت سر هم دستشویی میره ولی خوب دکتر میگه بیشتر به خاطر استرس اینطوری شدی قندت بالا رفته اصلا توی هیچ شرایطی نباید استرس بگیری 

به خاطر قند بالای یکسره تشنه پشت سر هم دستشویی میره ولی خوب دکتر میگه بیشتر به خاطر استرس اینطور ...

منم همیشه تشنه هستم دهنم خشک خشک.آب خوردن برام لذت بخشه.خدا همسرتون و من و همه بیماران شفای کامل بده الهی آمین

انشالله خوبه خوب میشید. بهترین ها براتون اتفاق بیوفته

خدا براتون خوش بخواد الهی

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  14 ساعت پیش