2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیز من خوردم ، ماه اول روزی یکی ، پنج روز خوردم ، ماه دوم روزی دوتا

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

اصلا بدرد منکه نخورد شما هم اول از لحاظ عفونت خودتونو بررسی کنین بعد از آی قرص بخورین ایجور بهتر نتیجه میگیرین

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

من خوردم بدون اینکه مشکل داشته باشم . فقط چون شوهرم عجله داشت واسه باردار شدنم . ولی بعدش 3 تا کیست گنده درست شد برام که خدا رو شکر الان رفع شده . دکتر دیگه ای که رفتم گفت وقای مشکل نداشتی نباید میخوردی