2777
2789
عنوان

زمانبندی بارداری تا زایمان

78 بازدید | 6 پست

کسی میتونه  در مورد نحوه ی محاسبه از اقدام به بارداری تا تاریخ زایمان کمکم کنه؟ اگه مثلا امروز اقدام کنم و باردار شم، بچه چه ماهی میشه؟

هفت روزبه تاریخ اخرین پریودت اضافه کن منهای سه ماه کن به علاوه یکسال.مثلا اگه اخرین پریودت 1\2\97باشه +هفت روزمیشه8\2\97-سه ماه میشه دی نود وشش +یکسال میشه تاریخ احتمالی زایمانت هشت دیماه نودوهشت

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفت روزبه تاریخ اخرین پریودت اضافه کن منهای سه ماه کن به علاوه یکسال.مثلا اگه اخرین پریودت 1\2\97باش ...

فقط یه چیز.. پس با این محاسبات فرقی نداره چه روزی از این ماه اقدام کردم؟ فقط به تاریخ آخرین پریود بستگی داره؟

چرا اینجوری حساب کنی.گیج کنندس

توی گوگل سرچ کن بزن محاسبه زمان زایمان .اولین روز اخرین پریودت رو بزن برات محاسبه میکنه

پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺     صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉
فقط یه چیز.. پس با این محاسبات فرقی نداره چه روزی از این ماه اقدام کردم؟ فقط به تاریخ آخرین پریود بس ...

اره دقیقا

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢