naaafise مدیر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان سسسن😍😎😎 | مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 183 پست بیاین سناتونوبگین ک کوچک ترین فرد و بزرگ ترین فردسایتوبفهمیم چندسالشه😎😎😎😎 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1397/01/31 | 22:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیاهچاله_سفید عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 9451 تقربا نوزدهجزو ته تغاری های اینجام😅😅 هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 فدات بشم ممنونم😚😚 😍😍😍😍😙😙 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
sophiajooooooon عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12831 ۲۶ سالمه متاهلم و از ازدواجم راضیم.چون همونی شد شوهرم که از بچگی میخواستم.قربون پسر عموم برم الهی موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 تقربا نوزده جزو ته تغاری های اینجام😅😅 منم هویجور😎 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 ۲۶ سالمه متاهلم و از ازدواجم راضیم.چون همونی شد شوهرم که از بچگی میخواستم.قربون پسر عموم برم الهی وای چ خوب ایشالله هزاران سال درکنارهم خوش باشین روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
sophiajooooooon عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12831 وای چ خوب ایشالله هزاران سال درکنارهم خوش باشین قربونت ته تغاری نی نی سایت.تا الان که ۷ سال رو با هم به خوبی گذراندیم(البته همه زندگی ها فراز و نشیب داره) انشاءالله از این به بعدم با هم خوب باشیم موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 قربونت ته تغاری نی نی سایت.تا الان که ۷ سال رو با هم به خوبی گذراندیم(البته همه زندگی ها فراز و نشیب ... انشاااااااللله😍😍😍😍😍😍😍😗😗😗😗😙😙😙😙😚😚😚😚😎😎😎😎 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
سیاهچاله_سفید عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 9451 منم هویجور😎 😎😎😎به به هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 😎😎😎 به به 😎😍 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
sanajooni عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 895 ۳۱سالمه ی دختر۶ساله دارم ی دونه هم تو راهی ک هنوز نمیدونم دختره یاپسر😊 خداکنه هیچ زنی در ارزوی مادرشدن نباشه و تمام زنان سرزمینم طعم مادرشدن رو بچشن😍😍
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 ۳۱سالمه ی دختر۶ساله دارم ی دونه هم تو راهی ک هنوز نمیدونم دختره یاپسر😊 الهی تنش سالم باشه😍😘و خدادنگهشون داره برات😍😊 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
دخترووونه79 عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2294 18 ساله و متاهل😊😊 "مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘
babayemelika عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 390 اره عزیزم دوتا یه دخمل سه سال و نیمه یه پسمل بیست و یک ماهه خدا حفظشون کنه امضاتو عشقه 😍 آقا هستم