2777
2789
عنوان

سسسن😍😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 183 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبال دختر خاص و آنچنانی هستن که من نیستم. من فقط یه دختر معمولی ام😔

دلشم بخاد😮😯

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
اسم گل پسرا چیه؟؟ ؟

ممکنه آشنا تو سایت باشه گلم .. میشه نگم ؟

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

مجردی

بله ☺

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

من ۷۷ ام سایت موقع ثبت نام‌قبول نمیکرد لیلی۷۷ زدم ۷۶ قبول کرد😩 ۲۵ اسفند۷۷ ام عشقمممم😘😘😘😘😘

اها خیلیم خوب منم متولد۷۵❤❤

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
پس دل من چی. منو اونو میخوام 😭😭😭

وقتی یه طرفس چ فایده داری اجی حونم

میدونم دوسش داری ولی سعی کن فراموش کنی.

میدونم فراموش نمیشن درکت میکنم.ولی سعی کن یواش یواش کمرنگش کنی.  نعلتی نمیشه میدونم فقط حرفه میزنم چون خودم میخوام این و انجام بدم نمیشه😢😟😟😭😢😭

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
😥😥😥😥ای خدااااااا😥 ما پنج سال با هم هستیم😐😥

میان ایشالا😅

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
تو گروه ختم ازدواح هستی😅😅😅

خخخخ...منم ببرین😅😂😂😂😊😊