2777
2789
عنوان

سسسن😍😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 183 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای ای جووونن😍😍 دختر نمیخوای ؟

میخوام ولی تاحالا قسمت نشده .. ان شاءالله در آینده خدا دخترای گل برام بده 👭

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

سلام کوشولوووو    

😯😯😯😯😂😂😂

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
میخوام ولی تاحالا قسمت نشده .. ان شاءالله در آینده خدا دخترای گل برام بده 👭

انشاالله

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
دنبال دختر خاص و آنچنانی هستن که من نیستم. من فقط یه دختر معمولی ام😔

یه روزی میفهمن چ اشتباهی کردن اصلا نگران نباش ایشالله اون روز ک پشیمون شدن تو خیلی خیلی خوشبخت باشی

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍

۲۲ سال ۸ ماه 😆

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

خخخخخخ 😊 از چی میترسن ک نمیان جلوو؟؟؟؟

از زندگی باماها حتمن بی لیاقتا😅😅😅😅

هفتادوشش ک ۲۰میشه

من ۷۷ ام سایت موقع ثبت نام‌قبول نمیکرد لیلی۷۷ زدم ۷۶ قبول کرد😩

۲۵ اسفند۷۷ ام عشقمممم😘😘😘😘😘

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
2790
2778
2791
2779
2792