2777
2789
عنوان

سسسن😍😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 183 پست
به آبجی بزرگه سلام کنید   نزدیک 32 هستم

سلااااام ابجی🤗🤗🤗🤗🤣🤣🤣

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

من ۳۱،، متاهل،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

27 سالمه 

متاهلم 

3 تا پسر دارم 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

چی بگم خواهر😔اون دوسم نداره یعنی ازم متنفره و این فقط یه عشق یک طرفه هس. پسر خالمه اسمش محمد.   ...

چرااااا😔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
😅😅😅خوشبخت بشین ایشااالله ک میزاره. امان از دست بابا ها😐😒 خخخخخخخ درسته 😉😄😄

اره 😐توکی میاد میگیرتت

چی بگم خواهر😔اون دوسم نداره یعنی ازم متنفره و این فقط یه عشق یک طرفه هس. پسر خالمه اسمش محمد.   ...

😞😞اخی چ بد .خب چرا عاشقش شدی.اخه

منم هنوز معلوم نی بابا ننش منو قبول کنن .

خودشم 50/50معلوم نی شانس نداریم ارزوی بهترین هاا دارم واست

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
😂😂😂😂 ٢٣ سالمه دخملي هم چهارسالشو تازه تموم كرده

ب سلامتی😍