2777
2789

بخدا میگم 

زودپزم یکم قبل صدای پیس پیسش بلند شده بود الان اون پیس پیس شده ویسسسس ویسسس ویییی وییی

😐😐😐

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗

حتما داره کونش میسوزه 😂

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جرعتی داری من از زودپز میترسممم

خاهرم اولبن بارمه 

ریدم ب خودم

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗

حتما داره کونش میسوزه 😂

اولین بارمه 😂😂😂

چه جرعتی داری من از زودپز میترسممم

منم خیلی میترسم

خصوصا که یه یادگاری از رد در زودپز رو سقف آشپزخونه مون از مستاجری قبلی جا مونده 😂😂😂

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

یک سوم زودپز باید خالی بمونه و حرارت هم متوسط باشه و درش کاملا کیپ بشه 

اینا رعایت بشه هیچ ترسی نداره

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

عکس ان تی بفرستم حدس بزنی 😍😊

اره عزیزم