2777
2789
عنوان

زایمان زودرس 💔🖤

303 بازدید | 16 پست

با آی وی اف باردار شدم.. همه امیدم شده بود... دوماه امپول زدم اولای بارداری همه مراقبم بودن کمک کردن ک این بچه چیزیش نشه.. خیلیا چشم انتظارش بودن... خوشحالیمون روز ب روز بیشتر میشد... وقتی فهمیدم پسره... اسمش انتخاب کردیم... چقد ذوق داشتیم بریم خرید سیسمونی... 

همه چی خوب بود.... شب قبل اینک بچم از دس بدم پیش دکترم بودم گف همه چی خوبه... 

ولی صبش دردام شروع شد دهانه رحمم سه سانت باز شده بود.... خیلی تلاش کردن ک با دارو جلو انقباضامو بگیرن... ولی نشد...وقتی کیسه ابم پاره شد دیگ نا امید شدم... دکترم قبل عمل گف نترس ب دنیا میاد میزاریم دستگاه میمونه نگران نباش... 

اما صبح گفتن نموند و هیچ دارویی روش تاثیر نزاشته.. هرکاری کردن ک بمونه ولی نموند💔💔💔

قلبم هزار تیکه شده... 

من موندم ی شکم پاره ک دردش نمیتونم تحمل کنم... سینه هایی ک الان بعد سه روز داره شیر میده... چجوری باید این روزا رو بگذرونم 

نمیدونم🖤

🚶‍♀️     🕳️   🕳️🕳️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل من گرفت برات خدا کمکت کنه زود بگذره عزیزم.حکمتی بوده.با دکترا مشورت کن تحقیق کن بفهم علتش چی بوده انشالله دفعه بعد بسلامتی دنیا بیاریش.خواهر من پنج بار ای وی اف کرد و عذاب کشیده اما اصلا قلب تشکیل نمیشه.ماهم داغونیم

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

نه.. فقط خونم پله داره یکم میگم شاید از اونه

شب قبلش سونو کرده بود نگفت دهانه رحم باز شده

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید