2777
2789
عنوان

خانومایی ک خانه دارن بیان حتماااا

55 بازدید | 10 پست

من میخوام ظرف و ظروف بگیرم برا خونم 

دانشجوام جای غریب و سنم کمه بخاطر همین دوس دارم چیزای فانتزی رنگی و اینا هم بگیرم 

حالا خواستم نظر بپرسم من میخوام ی سرویس هشت نفره بگیرم حالا نظرتون چیه ک هشت تا بشقابم مثلا ی مدل باشه بعد کاسه هام ی مدل دیگه بعد دیس و سوپ خوری و اینام هر کدوم ی مدل و.... لیوانام ی مدل... 

یا اینه همش ی مدل باشه مثلا تکرنگ صورتی یا گلدار و فانتزی زیاد و.... 

یا مثلا فقط دیس و سوپ خوری و سالا خوردی اینارو ی مدل بگیرم و بشقاب و کاسه اینام فرق کنه؟ 

چون دانشجوام و فقط دوسال همچین زندگی دارم دوس ندارم ی سرویس بزرگونه سفید و.... داشته باشم حس میکنم اونو بعدانم میتونم بازم لطفا اگر دارم اشتباه میکنم بهم بگین 

و حتی برای رنگ بندیش و مدلشم نظر بدید خواستید چند مدل عکس هم میزارم ببینید

۶ نفره دارن و ۱۲ نفره

۸ نفره نشنیدم

همون ۶ نفره کافیه برات

اره رنگی بردار

من سرویس سر دستیمو سبز برداشتم بعد بک سال هنوز دوسش دارم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا هشت نفره؟ مگه قراره مهمون داشته باشی‌؟

اره من جای خیلی غریب زندگی میکنم قرار مهمون دعوت کنم چوم فقط دوستام همینان و کسایی ک اینجا دارم و خب نامزد هم دارم یجورای نشون شدیم 

۶ نفره دارن و ۱۲ نفره۸ نفره نشنیدمهمون ۶ نفره کافیه براتاره رنگی بردارمن سرویس سر دستیمو سبز برداشتم ...

اینجا یجوریه ک میشه هشتایی هم گرف ولی خب اره اگه شش تایی بگیرم یکی دو نفر ی بشقاب دیگه بزارم بد نمیشه؟

سبز یکدست؟ 

اینجا یجوریه ک میشه هشتایی هم گرف ولی خب اره اگه شش تایی بگیرم یکی دو نفر ی بشقاب دیگه بزارم بد نمیش ...

اره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

میگم تو ایران قیمت ی سرویس فادی قانتزی چنده شما خبر دارین

این چیزی ک میگی رو من بازار چینی های چابهار و درگهان دیدم

طرح های فانتزی داشتن و قیمت مناسب

حدودا قیمتا چمد بودن

یادم نیس