2777
2789
عنوان

چرا انقدر از طلاق میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره. از همه جا بلاکم کرده سر اینکه گفتم مادرشو دوس ندارم رفته گزاشته کف دست مامانش.. شوهرمم هرچی دار ...

خودت میدونی بخوای نخوای پای مادرش تو زندگیت هست رو چه حسابی رک تو صورتش گفتی از مامانش خوشت نمیاد؟ مردا حساسن رو مادرشون فاز و نول شون قاطی میکنه اسم مادرشون میاد وسط 

بعد این میخواد بخاطر همین یه جمله طلاق بده؟ بده بهتر اینکه مرد زندگی نیس سر یه جمله میخواد همه چیو تموم کنه

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

سه ماهه نه

چرا اینقدر مهریه کم یک سکه شما تجربه داشتین نباید به هیچ وجه با یک سکه میرفتین زیر سقف باهاشون 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
خیلی بچگانه تصمیم می‌گیری تو که سابقه طلاق داشتی باید خیلی دقیقتر انتخاب میکردی بعد یه ماه عقد اگه ا ...

متنفرم از طلاق. سیاست ام ندارم مادر شوهرمو با خودم لج کردم. شوهرمم یه ادم بچه ننع به تمام معناع

چرا اینقدر مهریه کم یک سکه شما تجربه داشتین نباید به هیچ وجه با یک سکه میرفتین زیر سقف باهاشون

چون خواستم نشون بدم واقعا قصدم زندگیه .دو تا ی قبلم مهریه نگرفتم

چون خواستم نشون بدم واقعا قصدم زندگیه .دو تا ی قبلم مهریه نگرفتم

خواستن هاتون کلا اشتباه هست ،چون ازدواج عقلانی نداشتین با احساس پیش رفتین نه با تفکر عقل 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
خودت میدونی بخوای نخوای پای مادرش تو زندگیت هست رو چه حسابی رک تو صورتش گفتی از مامانش خوشت نمیاد؟ م ...

مشکل زیادداشتیم از اول جفتمونم مقصر بودیم این سری اخر بخاطر اینکه مادرش کلی بهم بی احترامی کردع بود من رفته بودم معذرت خواهی به اجبار شوهرم ازش. ولی اون بست منو به بار حرفای درناک مثل اینکه براش زن میارم هروقت دلم بخاد تو کی ای مگه خانوادتو با من مقایسه میکنی ؟اتیش میزنم خونشونو فلان .. حرفاش دلمو شکوند شوهرمم گفت بزار بحساب چکی که خالت زد تو گوشم. ولی من نتونستم تحمل گنم حرفاشو بش گفتم تو تنها برو خونه مامانت ازین ب بعد. اونم خواست بیادش. ولی من نمیرم 

سر همینا زندگیمونو پاچوند گفت زن نیستی و برو سیکتیر

خواستن هاتون کلا اشتباه هست ،چون ازدواج عقلانی نداشتین با احساس پیش رفتین نه با تفکر عقل

اره ولی سرزنش چیزیو درست نمیکنه دردناک ترین روزای عمرمو دارم میگذرونم

مشکل زیادداشتیم از اول جفتمونم مقصر بودیم این سری اخر بخاطر اینکه مادرش کلی بهم بی احترامی کردع بود ...

خاله ت بهش چک زده؟ پذیرفتنی نیست اسی غرورش خورد شده حالا باز پدر مادرت یه چیزی آخه خاله آدم در جایگاهی هست که به شوهرت سیلی بزنه؟ خراب کردید دوتاتون همین چیزا ذره ذره جمع میشه یه دفعه یه زندگی پاشیده میشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

دیگه نمیخام اینم اگه درست نشه ادم قبل نمیشم

کاملا تصمیم های اشتباهی گرفتی و توبه هم نکردی؟ هنوزم تو سایت های ازدواجی هیچی نشده؟ شوهر 22ساله؟ آدم از 30ساله اش خیر نمی‌بینه.

1سکه؟ همه چیز مال مامانشه؟ زن مامانش می‌شدی بهتر بود استقلال زندگیت بیشتر بود . من تا یک ماه بعد آشنایی فامیلی طرف هی یادم می‌ره تو یک ماه بعد عقد کردی باهاش؟

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

سرزنش نه اشتباه بعدی نکنین درس بگیرین تجربه هاتون دارین

از اون سایت ها ادم های سمی هم دور بشین ،شما متاهلین درست نیست طلاق بگیرین بعد دوست داشتین باز برین دنبال شوهرمشکلی نیست چون مجرد میشین ولی الان متاهلین درست نیست