2777
2789
عنوان

چرا انقدر از طلاق میترسم

336 بازدید | 36 پست

تجریه سوممه میترسم بدبخت شم در به در تو سایتای ازدواج میچرخیدم روزو شبم این بود که فرم بزارم از خودم تا یکی پیدا شه شبیهم باشه ازش خوشم بیاد اونم عاشقم شه مبدونین که مردا دیدشون نسبت ب زنی که طلاق گرفته چجوریع؟ سه بارم نه اصلا میگیم اونی که یکبار طلاق گرفته... همشون فقط به چشم ابزار  و کالا نگاه میکنن و از همه ی توانشون مایه میزارن تا اونو به دست بیارن برای یک شب .برا کوتاه مدت .

ازدواج اخرمم از پایه و اساس اشتباه بود انتخابم ولی حالا که شده و با احساسات پیش اومدم چیکار کنم شوهرم میخاد طلاق بگیره

حرفهاتون تتاقض خیلی داشت !! مهریه تون چقدر هست؟

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون طلاق میخاد؟ چقد بعد طلاق با بعدی ازدواج کردی؟

اره سر اشتباهات بچه گانه من . خودشم اشتباه زیاد داره . تقریبا یک سال و نیم اینا. تو دیوار اشنا شدیم یک ماه بیشتر دوست نبودیم سریع عقد کردیم بدون حضور خانواده ها

خیلی بچگانه تصمیم می‌گیری تو که سابقه طلاق داشتی باید خیلی دقیقتر انتخاب میکردی بعد یه ماه عقد اگه ایندفعه جدا شدی یه مدت خیلی طولانی رو خودت کار کن که بتونی آدم درستی انتخاب کنی 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

چه تناقصی؟ یدونه سکه

چندسال باهاش دارین زندگی میکنین بچه دارین؟

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
یعنی ازدواج سومت هست و داری طلاق میگیری؟ فدای سرت نمیخواد نخواد دنیا به آخر نرسیده واسه خودت و آینده ...

اره. از همه جا بلاکم کرده سر اینکه گفتم مادرشو دوس ندارم رفته گزاشته کف دست مامانش.. شوهرمم هرچی دارع از مادرشه . اون بهمون خونه داده بود. ماشین زیر پاش به نام مادرشه خونه همه چی.. بخوام نخام مادرش پاش وسط زندگیمه