2777
2789
عنوان

اخرین حرفام با دوست پسر نامردم💔

170 بازدید | 5 پست

نی نی یار عزیز لطفا بزار تاپیکم بمونه مگه این سایت برای حل مشکلات ما نیست؟ من حالم خیلی وخیمه

+ من رابطه بی هدف نمیخوام

درکت میکنم شاید الان نتونی جدی ترش کنی چون درگیر درسو دانشگاهی ولی اگر واقعا بعد از دانشگاهت هم قصدت ازدواج با من نیس پس منو بازی نده و بیشتر از این وابستم نکن مرسی🥲

_ببین من دانشگام یسال دیگ تموم میشه 

معلوم نیس کدوم شهر بیوفتم و قاعدتاً شهرهای دور میوفتم شاید تو‌ نتونی با من بیای و الکی منتظر من بمونی شاید نشد ک اصن ازدواج کنیم

+پس کلا ازدواج رو نمیخوای درسته؟ من مشکلی با شهرت ندارم به پات میمونم... 

_اره نمیخوام کلا نمیخام ازدواج کنم اصن من وظیفمو برات انجام دادم

+ولی کسی که اول رابطه ازدواج نمیخواست من بودم و تو بودی که منو شیفته ی خودت کردی و اصرار به ازدواج کردی و وابستم کردی مگه تو نبودی که میگفتی خواهش میکنم بم اجازه بده بیام خواستگاری؟لطفا اگر میخوای با کسی وارد رابطه شی بهش قول ازدواج نده ... رابطه جنسی با دختر به بهانه ی ازدواج پست ترین کار ممکنه مراقب خودت باش خدافظ عزیزم

_خدافظ عشق ابدی من🙂🥲❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیابون که میری کلی دختر ۱۰/۱۰ خوشگل، خوشتیپ، خوش استایل میبینی که دست یه پسر گل‌باز اخلاق ادب صفر که شلوارش داره از پاش میافته و سیگار به لب رو گرفته!

چرا واقعا ؟! دخترا عزیز مگه سینگلی چشه؟!

متاسفانه دیدن مردی و مردونگی و موجه بودن در ظاهر پسرها داره به آرزو تبدیل میشه

اینو تو یه تاپیک دیدم قشنگه