2777
2789
عنوان

عشق اولمو دیدم بعداز چندین سال🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 87327 بازدید | 232 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گریم گرفت براتت عشق دردهه عذابه ای وای از عشقای وای 💔💔💔💔💔💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘 ای وای ...

کاش عاشقش نمیشدم بخدا قسم اصلا نمیدونستم عشق چیه اون پیله کرد اون شعله عشقو تو وجودم روشن کرد... خب چرا وقتی کسیو عاشق خودتون میکنید بعد ولش میکنید؟!!!! 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

چقدرر بیتابتم پیماننن چقدرر 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

میشه ینی منم ببینمش یع روزی؟

نه توروخدا نخواه که ببینی دیگ روزو شب نداری من متاهلم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
کاش عاشقش نمیشدم بخدا قسم اصلا نمیدونستم عشق چیه اون پیله کرد اون شعله عشقو تو وجودم روشن کرد... خب ...

هی کاش منم اینجوری ول میکردد 

ن با مرگ

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

کاش یبار فقط یبار ببینمش حتی تو خوابمم نمیاد

من میگم کاش اون روز میمردم تو نمیرفتم... من تا دیدمش زمان ایستاد 😭😭😭😭😭 میخواستم برگردم بخدا قسم ولی پاهامم جون نداشت 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
عکس العمل اون چی بود

دقیقا اونم شوکه شده بود من مای بی بی برای بچه خواهرم میخواستم بعد اصلا نمیدونم با چه ادواتی گفتمش اونم کلا مات بود که این همونه☹️ چقدر داغون شده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 که خالم باز حرف منو تکرار کرد از جاش بلند شد تنها بود بعد دوستش اومد... خالم صدام زد که یهو برگشت فهمید اسممو که خودشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

⛔️درخواست دوستی ندید🚫