2777
2789
عنوان

عشق اولمو دیدم بعداز چندین سال🙃

87327 بازدید | 232 پست

خیلی ناراحتم که چرا دیدمش یادو خاطرات بدی تو ذهنم زنده شد... اصلا فکر نمیکردم تو شهرمون باشه اخه ارزوهای بزرگ داشت... یهو با خالم رفتیم داروخونه دنبال صاحب داروخونه میگشتم یهو 😐 دیدمش

قیافه من 😑 قیافه اون ☹️

بعد من توی بدترین روز زندگیم بودم ژووووولیده 

اون توی بهترین پیرهن مارک دارش و پوست صافش

اصلا لال شدم یادم رفت چی میخواستم که خالم جمعش کرد...  بمیرمم دیگه اون داروخونه نمیرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😬😬😭

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥲

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

کار میکرد اونجا؟

نه متاسفانه صاحبش بود گفتم نه این خودش نیست خیلی بهتر شده تا اینکه شرو کرد حرف زدن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 قلبم وایساد صداشو شنیدم بعداز چندین سال 😭😭😭😭😭

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
چرا جدا شدید

یه دختره زیر پاش نشست من عشق اولم بود دنیام بود خیانتش هضم نشدنی بود برام دختره زنگم زد که براش گوشی خریده ولی من تموم پولامو میدادم کادو براش ولی گوشی و کادو های خاص برای اون بود 😭😭😭😭 منم با یکی دیگه اشنا شدم تو خیابون منو با اون یکی دید 😭😭😭😭 کرد دنبالم تا دم در خونمون گفت حق نداری با کسی باشی گفتم وقتی تو دوسم نداری چرا نرم 😭😭😭😭😭 من کلا ولش کردم اما دختره هی زنگ میزد میگفت تو عاشق تری یا من گفتم تو عاشق تری ولم کن من فراموشش کردم... گریه میکرد میگفت پس چرا گفته تو بیشتر دوسش داشتی... نمیدونست که قلبم بود نفسم بود ولی دل کندم گفتم نه دروغ میگه بچسب بهش ولش نکن😭😭😭😭 خیلی بده کاش نمیدیدمش تموم خاطراتم زنده شد  

اون که میدونس عاشقشم چرا خیانت کرد 😭😭😭

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
وای وقتی که میبینی ما چقده شکسته شدیم اونا روز بروز خوشتیپ تر و خوشگل تر چگده سخته

اصن بخدا میخواستم فرار کنم راه فرار نبود قفل شده بودم رو خاطراتمون اصن حرفم نمیومد نمیدونستم زمانو مکان چیه... ساعت برند دستش فرم راه رفتنش کلا عوض شده بود 😭😭😭😭😭😭😭 من داغووووووووووون خب لاشی چیمیشد کنارم میموندی 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

رمان 

در راه ماندگان

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

گریم گرفت براتت 

عشق دردهه عذابه 

ای وای از عشق

ای وای 💔💔💔💔💔💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘 ای وای از عشققق

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔