2777
2789
عنوان

تدریس خصوصی

78 بازدید | 4 پست

سلام به همگی دوستان. میخواستم در موردی باهاتون مشورت کنم و ممنون میشم اگه تجربه ای در مورد تدریس خصوصی دارین باهام در میون بذارین.

من سابقه تدریس خصوصی محدودی دارم و فقط حدود یبار ریاضی هفتم رو تدریس خصوصی کردم و خوشبختانه والدین و دختر گلمون راضی بودن. الان یکی از آشنایان بهم پیشنهاد تدریس خصوصی با مبلغ ساعتی ۱۰۰ هزار تومان داده. من نمیخوام در حقوق من یا اون بنده خدا ناحقی بشه. به نظرتون ساعتی ۱۰۰ هزار تومان خوبه یا کمتر بیارمش؟

متشکرم برا وقتی که گذاشتین و تا اینجا خوندید.🌸

انسان موجودی است در جستجوی معنا که همواره گرفتار تضاد میان آرزو و واقعیت است. عقل را ستایش میکنیم، اما همان عقل ما را در چرخهی غرایز و ترسها محصور میسازد. ما آینهایم که نه تنها خود، بلکه جهان پیرامون را از خلال وجودمان بازمیتابانیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۰۰ هزار خیلی پایین هست، حداقل ۳۰۰

یعنی مناسب نیست؟ این آشنامونم نمیخوام زیاد بهش فشار مالی بیارم. به این پول هم نیاز خاصی ندارم ولی کلا دوست دارم بچه ها و تدریس رو. یعنی با ۱۰۰ هزار تومان در قبال من ناحقی میشه؟

ببخشید ریپلای زدم. واقعاً عذر میخوام مزاحم میشم دوباره.

انسان موجودی است در جستجوی معنا که همواره گرفتار تضاد میان آرزو و واقعیت است. عقل را ستایش میکنیم، اما همان عقل ما را در چرخهی غرایز و ترسها محصور میسازد. ما آینهایم که نه تنها خود، بلکه جهان پیرامون را از خلال وجودمان بازمیتابانیم.

ببین من خودم دبیرم، کلاس خصوصی نمیگیرم، اما همکاران. از ساعت ۴۰۰ دارن تا ساعتی یک و دویست.

اوه... پس ساعتی ۳۰۰ هزار تومان بهشون پیشنهاد میدم.

خیلی خیلی ممنونم که کمکم کردید. همیشه موفق و سربلند باشید.🌷