2777
2789

۲۳ سالشه 

مامانم اومد تو اتاقم پرسیدم پسر عمم چه تغییری کرده؟میگه خیلی خوشگله منم از بچگی میگفتم می‌خوام با همین پسر عمم ازدواج کنم به شوخی البته 

ولی الان من زشت شدم اون خوشگل

الان هم خونمون هست اومده پیش بابام ولی انقدر زشتم نرفتم بیرون سلام کنم مامانم هم اصلا نگفت بیا 

وقتی مامانم اومد تو اتاقم گفتم زشت نیست بیرون نمیام ؟ گفت می‌خوای بیا میخوای نیا انگار اونم از قیافه من خجالت می‌کشه 

مامانم قبلنا بهم گفته زشتی و همیشه خاله هام میگه شبیه خانواده پدریم شدم و قیافم مسخره میکنن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگ پوستت تیرس میتونی سفیدش کنی خیلی لاغری وزن بگیر خیلی چاقی لاغرترشو تاحدی اگ واقعا برات مهمه ...

خیلی اوضاع قیافم از اینکارا گذشته کنکوری هستم نمی‌زارن به خودم برسم 

پناه بر خدا...

به خاطر این که فکر میکنی زشتی نمیری سلام بدی به پسر عمت

اصلا بعنوان یه پسر عمه 

پس چطور تو خیابون درمیای

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
پناه بر خدا...به خاطر این که فکر میکنی زشتی نمیری سلام بدی به پسر عمتاصلا بعنوان یه پسر عمه پس چطور ...

الان روم نمیشه 

تو بیرون هم همش با خودم صحبت میکنم میگم خاک تو سرت چقدر زشتی کاش بمیری همش به خودم فحش میدم 

چ ربطی ب کنکوری بودن داره بلاخره ی تایمی پیدامیشه کاری کنی ب خودت برس ب حرفاشون اهمیت نده

پول نمی‌دن 

بعدش الکی نمیشه چیزی مالید به صورت 

فکر کردی منو می‌برن دکتر پوست 

نمی‌زارن از اتاق بیرون بیام که درس بخونم اونوقت منو می‌برن دکتر پوست 

ایرادات چیع بگو شاید راهی بلد بودم

ایرادم راه حلی جز عمل نداره 

من واقعاً هیچ چیز نرمالی تو قیافم ندارم 

واقعاً زشتم قلبم می‌شکنه می‌خوام توصیف کنم آخه خدا چرا منو خوشگل نکرد 

دماغم گوشتی بزرگ بخدا اصلأ لب ندارم رژلب بزنم پوست روزنه باز پر خال های کوچیکه