zariqwp مدیر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1994 عنوان پریود | مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 18 پست بچها اگه کسی باردار نباشه ولی به هر دلیلی پریودش حدودا ۱۶ روز اینا عقب بیوفته روی اخلاق و روحیه طرف تاثیر میزاره؟خیلی حساس شدم خیلی ناراحت میشم عصابمم سریع خورد میشه بنظرتون ممکنه بخاطر پریود نشدن باشه؟؟؟ 1404/08/15 | 20:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبز_فسفری00 عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 150 وای اینطوری که خیلی بده برای بارداری مشکل ساز میشه یه دکتر خوب برو و برای درمان جدی باش من همین یبار ... شرایطم جور نمیشهنه بابا نمیشه خیالت راحت باشه یه بار که چیزی نیست یا از استرسه یا تغییر فصل و عوامل دیگه گرمی زیاد بخور درست میشه
zariqwp مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1994 شرایطم جور نمیشهنه بابا نمیشه خیالت راحت باشه یه بار که چیزی نیست یا از استرسه یا تغییر فصل و عوامل ... اره این ماه خیلی زیاد استرس داشتم احتمالا برای اونم هست ولی خیلی درد دارم پایین شکمم تیرمیکشه شدید حس میکنم کیستی چیزیه
سبز_فسفری00 عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 150 اره این ماه خیلی زیاد استرس داشتم احتمالا برای اونم هست ولی خیلی درد دارم پایین شکمم تیرمیکشه شدید ح ... احتمالا آرهمنم دقیقا همینم چون نامنظمه همیشه شکمم زیر شکمم پهلوم درد داره اگه ادامه داشت برو سونو بده چیزی نیس
سیمون_دوبوار عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 6094 اره شنبه میخوام برم دکتر ممکنه چیز خطرناکی باشه؟ سابقه نداشتم اینقدر دیرتر پریود شم تازه هنوزم که نش ... نه خطرناک نیست عزیزم. ولی حتما پیگیری کن