zariqwp مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1994 عنوان پریود 105 بازدید | 18 پست بچها اگه کسی باردار نباشه ولی به هر دلیلی پریودش حدودا ۱۶ روز اینا عقب بیوفته روی اخلاق و روحیه طرف تاثیر میزاره؟خیلی حساس شدم خیلی ناراحت میشم عصابمم سریع خورد میشه بنظرتون ممکنه بخاطر پریود نشدن باشه؟؟؟ 1404/08/15 | 20:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zariqwp مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1994 بله صددرصدهورمونات ریخته به هم.برو دکتر غدد اره شنبه میخوام برم دکتر ممکنه چیز خطرناکی باشه؟ سابقه نداشتم اینقدر دیرتر پریود شم تازه هنوزم که نشدم
zariqwp مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1994 قطعامن مجردم زیاد عقب ميندازم و کلا خیلی اذیتم من همیشه سر وقتش میشدم اینبار نمیدونم چم شده اینهمه عقب افتاد وضعیت روحیمم که داغونه داغون شده دارم دیوونه میشم بقیه رو هم دیوونه کردم😢دکتر نرفتی؟ نمیدونی برای چیه؟
zariqwp مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1994 اختلالات هورمونیکیستو ... قبلا کیست داشتم دوسال پیش درمان شدالان از روزی ک پریود نشدم از پایین شکمم شدید درد حس میکنم احتمالا بازم کیسته😢کیست انقد تاثیر داره روی تایم پریودی؟؟؟
السا27 عضویت: 1395/03/05 تعداد پست: 7798 قبلا کیست داشتم دوسال پیش درمان شدالان از روزی ک پریود نشدم از پایین شکمم شدید درد حس میکنم احتمالا ... بله دقیقن منم سمت چپ درد میگرفت و بعدش پری عقب افتاد و با سونو متوجه شدم کیسته
سبز_فسفری00 عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 150 من همیشه سر وقتش میشدم اینبار نمیدونم چم شده اینهمه عقب افتاد وضعیت روحیمم که داغونه داغون شده دارم ... دقیقا همینه خیلی تاثیر میزاره نه والا پیگیری نکردم اصلا نرفتم ولی خوب خیلی دیگه بده مثلا شده ۵ ماه نشدم یا مثلا ماه قبل که شدم کلش یه روز بود تایمش واقعا خیلی بده شدنش یه درده ها ولی نشدنش هزار درد
zariqwp مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1994 بله دقیقن منم سمت چپ درد میگرفت و بعدش پری عقب افتاد و با سونو متوجه شدم کیسته امیدوارم حداقل کیست باشه چیز بدتری نباشه خیلی نگرانم
zariqwp مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1994 دقیقا همینه خیلی تاثیر میزاره نه والا پیگیری نکردم اصلا نرفتم ولی خوب خیلی دیگه بده مثلا شده ۵ ماه ن ... وای اینطوری که خیلی بده برای بارداری مشکل ساز میشه یه دکتر خوب برو و برای درمان جدی باش من همین یبار عقب افتاده خیلی همه نگرانن که برای بارداری مشکل ایجاد ش🥲
reyhan1375 عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 246 نه چی هست؟ برای زنهاست و مشکلات دستگاه تناسلی را نشون میده جنده پدرسگ نینیار