2777
2789
عنوان

الان به چی فکر میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 60 پست
دوست که در حد هم صحبت و دوست و همکلاسی ارهولی خب صمیمی صمیمی نه والا فکر نکنم

خیلیم عالی

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

که چرا هیچکس نمیاد کمک بکنه

حتما کمکی ازشون برنمیاد

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

به اعتیاد شوهرم پی بردم

اعتیاد به چی؟

میدونه که فهمیدی؟

تریاکنه نمیدونم چجوری به روش بیارممرد خوبیه خیلی مرد خوبیهتحصیلات بالا شغل خوبداره خودشو و ما رو بدب ...

دوستاش معتادن؟

نه همیشه آدم حسابی دور و برش بوده نمیدونم چرا اینجوری شده اصلا خودمم هنگم

حتما آدم معتادی هست کنارش. کهه شوهرت گرفتار شده. چه عجیبه که تحصیلات و جایگاه خوبی داره ولی بازم درگیرش شده

حتما آدم معتادی هست کنارش. کهه شوهرت گرفتار شده. چه عجیبه که تحصیلات و جایگاه خوبی داره ولی بازم درگ ...

نمیدونم اگه باشه من طرف را نمیشناسم اصلا و خبر ندارم

کارمند هست و دانشگاه تدریس میکنه مهندس هست فوق لیسانس داره ا‌گه خیانت میکرد اینقدر برام عجیب نبود

آخه چرا

خیلی حالم بد شده ازدواج دومم هس 

نمیدونم اگه باشه من طرف را نمیشناسم اصلا و خبر ندارمکارمند هست و دانشگاه تدریس میکنه مهندس هست فوق ل ...

عزیزم🥲 میدونم سخته برات. ولی. به خاطر اینکه نمیشه طلاق بگیری چون بقیه شرایطش خوبه. پس تنها کاری که میتونی کنی کمکش کنی کم کم ترک کنه

عزیزم🥲 میدونم سخته برات. ولی. به خاطر اینکه نمیشه طلاق بگیری چون بقیه شرایطش خوبه. پس تنها کاری که ...

نه بابا طلاق که اصلا

سه تا دختر کوچیک دارم خودم ازدواج دومم

شوهرمم همه چیش خوب هس

نمیدونم چجوری بهش بگم چجوری بفرستمش ترک

خیلی سخته

نه بابا طلاق که اصلاسه تا دختر کوچیک دارم خودم ازدواج دوممشوهرمم همه چیش خوب هسنمیدونم چجوری بهش بگم ...

مطمئنی خودش مصرف میکنه؟  کجا میکشه که شما نفهمیدی تا حالا؟ برای ترکش کمپ رو که احتمالا قبول نمیکنه پس باید هر روز یه ذره کم کنه . هی کمترش کنه . و قطعا تو این مدت که کم میکنه بدن درد و وسوسه رو داره که باید مقاومت کنه. همسرتون چند سالشه؟

مطمئنی خودش مصرف میکنه؟ کجا میکشه که شما نفهمیدی تا حالا؟ برای ترکش کمپ رو که احتمالا قبول نمیکنه پ ...

۳۹ سالش

من تازگی فهمیدم

هیچ وقت تو خونه نمیکشه نمیدونم کجا میره 

همیشه صبح میره سرکار تا عصر

بعضی وقتا هم شیفت شب هس

من اصلا نمیدونم همه چی عادی بود

مگر اینکه بعضی شیفت های شب یا جمعه ها را دروغ میگفته به من

۳۹ سالشمن تازگی فهمیدمهیچ وقت تو خونه نمیکشه نمیدونم کجا میره همیشه صبح میره سرکار تا عصربعضی وقتا ه ...

هعیی. زندگی همیشه یه گرفتاری داره. یه مشکلو حل میکنیم یکی دیگه میاد. امیدوارم که قبول کنه برای ترکش و نجات پیدا کنه